Berichten beantwoorden in Gmail

Als je een bericht in Gmail krijgt, kun je het volgende doen:

• Reageren op de afzender.
  • Reageren op elke ontvanger van het bericht,

Berichten beantwoorden

1. Open de Gmail-app op je iPhone of iPad.
  2. Open het bericht.
  3. Tik onderaan het bericht op:
    • Beantwoorden: Bericht sturen naar de afzender.
    • Allen beantwoorden: Bericht sturen naar de afzender en iedereen in de regels Aan en Cc.
  4. Typ een bericht.
  5. Tik op Sturen Sturen.

Suggesties voor snelle antwoorden krijgen

Zet Smart Reply aan om snel op e-mails in je inbox te reageren. Als Smart Reply aanstaat, verschijnen er voorgestelde antwoorden onder je berichten.

1. Open de Gmail-app op je iPhone of iPad.
  2. Tik linksboven op Menu Menu en dan Instellingen.
  3. Tik onder Opstellen en beantwoorden op Smart Reply.
  4. Zet Smart Reply in e-mail aan.

Tips:

• Selecteer een suggestie onder het bericht om het bericht te beantwoorden.
  • Je kunt de suggestie bewerken voordat je antwoordt.
  • Als je de instelling Smart Reply niet kunt vinden, zorg je dat Slimme functies en personalisatie aanstaat in Gmail. Meer informatie over slimme functies en opties

Herinneringen krijgen over belangrijke e-mails

Belangrijk: Zet de gespreksweergave via Instellingen aan om herinneringen voor belangrijke e-mails te kunnen krijgen. Meer informatie over hoe je de gespreksweergave aanzet

Bovenaan je inbox kunnen suggesties (of porren) staan voor e-mails die je moet beantwoorden of opvolgen. Je kunt deze porren aan- of uitzetten in Instellingen.

1. Open de Gmail-app op je iPhone of iPad.
  2. Tik linksboven op Menu Menu en dan Instellingen.
  3. Tik onder Inbox op Inbox-aanpassingen en dan Porren.
  4. Selecteer een optie:
    • E-mails voorstellen die je nog moet beantwoorden: Bovenaan je inbox vind je e-mails die je bent vergeten te beantwoorden.
    • E-mails voorstellen die je nog moet opvolgen: Bovenaan je inbox vind je e-mails die je misschien nog moet opvolgen.