Viesteihin vastaaminen Gmailissa

Kun saat viestin Gmailissa, voit

• vastata lähettäjälle
  • vastata kaikille vastaanottajille.

Viesteihin vastaaminen

1. Siirry Gmailiin tietokoneella.
  2. Avaa viesti.
  3. Klikkaa viestin alapuolelta vastausvaihtoehtoa:
    • Vastaa: Lähetä vastausviesti lähettäjälle.
    • Vastaa kaikille: Lähetä vastausviesti lähettäjälle ja kaikille Vastaanottaja- ja Kopio-riveillä oleville.
  4. Lisää viesti.
  5. Klikkaa Lähetä.

Oletusvastausasetusten muuttaminen

Jos haluat muuttaa "Vastaa"- ja "Vastaa kaikille" ‑painikkeiden paikkaa, päivitä oletusvastausasetukset.

1. Siirry Gmailiin tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Näytä kaikki asetukset.
  3. Klikkaa Yleiset-välilehteä.
  4. Klikkaa "Oletusarvoinen vastaustominto" ‑kohdasta Vastaa tai Vastaa kaikille.

Nopeat vastausehdotukset

Voit vastata postilaatikon viesteihin nopeasti laittamalla Smart Replyn päälle. Kun Smart Reply on päällä, näet vastausehdotuksia viestien alla.

1. Siirry Gmailiin tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Näytä kaikki asetukset.
  3. Klikkaa Yleiset-välilehteä.
  4. Klikkaa "Smart Reply" ‑kohdan vierestä Smart Reply päällä.
  5. Klikkaa alareunasta Tallenna muutokset.

Vinkkejä:

• Vastaa valitsemalla ehdotus viestin alta.
  • Ehdotusta voi muokata ennen vastauksen lähettämistä.
  • Jos "Smart Reply" ‑asetusta ei löydy, varmista, että "Älykkäät ominaisuudet ja personointi" on käytössä Gmailissa. Lue lisää älykkäistä ominaisuuksista ja asetuksista.

Muistutukset tärkeistä sähköposteista

Tärkeää: Jos haluat saada muistutuksia tärkeistä sähköposteista, laita keskustelunäkymä päälle asetuksista. Lue lisää keskustelunäkymän laittamisesta päälle.

Voit nähdä postilaatikon yläreunassa ehdotuksia (eli vastausmuistutuksia) sähköposteista, joihin sinun on reagoitava. Vastausmuistutukset voi laittaa päälle tai pois päältä asetuksista.

1. Siirry Gmailiin tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Näytä kaikki asetukset.
  3. Klikkaa Yleiset-välilehteä.
  4. Valitse Vastausmuistutukset-kohdan vierestä:
    • Ehdota vastausta odottavia sähköposteja: Postilaatikon yläreunassa näkyvät sähköpostit, joihin olet unohtanut vastata.
    • Ehdota jatkotoimenpiteitä odottavia sähköposteja: Postilaatikon yläreunassa näkyvät sähköpostit, joihin sinun on ehkä reagoitava.
  5. Klikkaa alareunasta Tallenna muutokset.