Gmail-viesteihin vastaaminen

Voit vastata joko vain viestin lähettäneelle henkilölle tai kaikille sähköpostin vastaanottajille.

Viesteihin vastaaminen

1. Avaa Gmail-sovellus  iPhonella tai iPadilla.
  2. Avaa viesti.
  3. Valitse viestin alareunasta Vastaa Vastaa tai Vastaa kaikille Vastaa kaikille . ​Vinkki: Saatat nähdä saamaasi sähköpostiin perustuvia vastausehdotuksia. Voit aloittaa vastauksen kirjoittamisen nopeasti napauttamalla ehdotusta. Voit muokata vastaustasi ennen sen lähettämistä.
  4. Valitse Lähetä Lähetä.

Vastausmuistutusten poistaminen käytöstä

Saatat nähdä postilaatikon yläreunassa vanhoja viestejä sekä vastaamista tai jatkotoimenpidettä koskevan ehdotuksen.

Voit piilottaa nämä ehdotukset seuraavasti:

1. Avaa Gmail-sovellus  iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse vasemmasta reunasta Valikko Valikko ja sitten Asetukset.
  3. Poista valinta Vastausmuistutukset-osion Ehdota vastausta odottavia sähköposteja‑ tai Ehdota jatkotoimenpiteitä odottavia sähköposteja ‑valintaruudusta.

Smart Replyn poistaminen käytöstä

1. Avaa Gmail-sovellus  iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse vasemmasta reunasta Valikko Valikko ja sitten Asetukset.
  3. Napauta tiliäsi.
  4. Poista Smart Reply ‑asetus käytöstä.