Respondre a missatges a Gmail

Quan rebeu un missatge a Gmail, podeu:

• Respondre al remitent.
  • Respon a tots els destinataris.

Respondre a missatges

1. A l'ordinador, ves a Gmail.
  2. Obriu el missatge.
  3. A sota del missatge, feu clic a:
    • Respon: envieu el missatge al remitent.
    • Respon a tots: envieu el missatge al remitent i a tots els usuaris inclosos a les línies "Per a:" i "Cc:".
  4. Escriviu el missatge.
  5. Feu clic a Envia.

Canviar la configuració predeterminada de resposta

Per canviar l'ordre dels botons "Respon" i "Respon a tots", actualitzeu la configuració predeterminada de resposta.

1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració i després Mostra tota la configuració.
  3. Feu clic a la pestanya General.
  4. A la secció "Forma de resposta predeterminada", feu clic a Respon o Respon a tots.

Rebre suggeriments de respostes ràpides

Per respondre ràpidament als correus electrònics de la safata d'entrada, activeu la funció Resposta intel·ligent. Quan estigui activada, trobareu les respostes suggerides a sota dels missatges.

1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració i després Mostra tota la configuració.
  3. Feu clic a la pestanya General.
  4. Al costat de "Resposta intel·ligent", feu clic a Resposta intel·ligent activada.
  5. A la part inferior, feu clic a Desa els canvis.

Consells:

• Per respondre a un missatge, seleccioneu un suggeriment a sota del missatge.
  • Podeu editar el suggeriment abans d'enviar la resposta.
  • Si no trobeu l'opció de configuració "Resposta intel·ligent", comproveu que l'opció "Funcions intel·ligents i personalització" estigui activada a Gmail. Obteniu més informació sobre els controls i les funcions intel·ligents.

Rebre recordatoris sobre els correus electrònics importants

Important: per poder rebre recordatoris sobre els correus electrònics importants, primer heu d'activar la visualització de conversa a Configuració. Obteniu informació sobre com podeu activar la visualització de conversa.

A la part superior de la safata d'entrada, és possible que vegeu suggeriments (o "tocs") per als correus electrònics als quals heu de respondre o dels quals heu de fer un seguiment. Podeu activar o desactivar aquests tocs a Configuració.

1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració i després Mostra tota la configuració.
  3. Feu clic a la pestanya General.
  4. Al costat de "Tocs", seleccioneu:
    • Suggereix correus electrònics per respondre-hi: a la part superior de la safata d'entrada, trobareu els correus electrònics a què us heu oblidat de respondre.
    • Suggereix correus electrònics per fer-ne un seguiment: a la part superior de la safata d'entrada, trobareu els correus electrònics enviats dels quals possiblement heu de fer un seguiment.
  5. A la part inferior, feu clic a Desa els canvis.