Enviar fitxers adjunts amb un missatge de Gmail

Podeu afegir fitxers adjunts, com ara documents o fotos, als vostres correus electrònics. Per enviar fitxers grans que superin la mida màxima permesa, com ara vídeos, podeu utilitzar Google Drive.

Adjuntar un fitxer

1. Comproveu que hàgiu baixat l'aplicació Gmail a l'iPhone o a l'iPad.
  2. Obriu l'aplicació Gmail .
  3. Toqueu Redacta Redacta i després Adjunta Adjunta.
  4. Seleccioneu el fitxer que vulgueu penjar.
    • Per adjuntar elements, com ara imatges i fitxers .pdf, que us hagin enviat per correu electrònic, trieu un fitxer a "Fitxers adjunts recents".

Si seleccioneu una imatge, Gmail la inserirà al text del missatge. Per adjuntar-la, toqueu-la i després Envia com a fitxer adjunt.

Suprimir un fitxer adjunt

Toqueu el fitxer i després Suprimeix.

Mida límit dels fitxers adjunts

Podeu enviar fins a 25 MB de fitxers adjunts. És a dir, si en teniu més d'un, la suma total no pot ser superior a aquesta mida.

Per adjuntar fitxers més grans, inseriu-los amb Google Drive.

Resoldre problemes

És possible que els fitxers adjunts no estiguin disponibles

És probable que l'administrador de la xarxa o el proveïdor d'Internet hagin bloquejat "mail-attachment.googleusercontent.com", el domini que Google utilitza per allotjar fitxers adjunts.

Per obtenir ajuda addicional, contacteu amb el proveïdor d'Internet.

S'ha bloquejat per seguretat

Per evitar els virus, Gmail no us permet adjuntar fitxers executables, com ara els que acaben en .exe.