Liitteiden lähettäminen Gmail-viestissä

Voit lisätä sähköposteihisi liitteitä, kuten tiedostoja, videoita ja kuvia. Lähetä liitetiedoston enimmäiskoon ylittävät isot tiedostot käyttämällä Google Drivea.

Tiedoston liittäminen

1. Varmista, että olet ladannut Gmail-sovelluksen iPhonelle tai iPadille.
  2. Avaa Gmail-sovellus .
  3. Napauta Kirjoita Kirjoita viesti ja sitten Liitä Liitä.
  4. Valitse ladattava tiedosto.
    • Voit liittää sinulle lähetetyistä viesteistä esimerkiksi kuvia ja PDF-tiedostoja valitsemalla Äskeiset liitteet.

Jos valitset kuvan, Gmail lisää sen viestin tekstiin. Lisää kuva napauttamalla sitä ja sitten Lähetä liitteenä.

Liitteen poistaminen

Napauta tiedostoa ja sitten Poista.

Liitteen kokorajoitus

Liitteiden enimmäiskoko on 25 Mt. Jos liitteitä on useita, niiden yhteenlaskettu tiedostokoko voi olla enintään 25 Mt.

Voit lisätä suurempia tiedostoja Google Driven avulla.

Vianetsintä

Liitteet eivät ehkä ole käytettävissä

Verkon ylläpitäjä tai internetpalveluntarjoaja on todennäköisesti estänyt mail-attachment.googleusercontent.com ‑verkkotunnuksen, jota Google käyttää liitteiden isännöintiin.

Saat lisätietoja internetpalveluntarjoajaltasi.

Estetty tietoturvasyistä

Virusten estämiseksi Gmail ei anna liittää suoritettavia tiedostoja, kuten .exe-päätteisiä tiedostoja.