Liitteiden lähettäminen Gmail-viestissä

Voit lisätä sähköposteihisi liitteitä, kuten tiedostoja, videoita ja kuvia. Lähetä liitetiedoston enimmäiskoon ylittävät isot tiedostot käyttämällä Google Drivea.

Tiedoston liittäminen

1. Avaa Gmail-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta Kirjoita Kirjoita viesti.
  3. Valitse Liitä Liitä.
  4. Valitse Liitä tiedosto tai Lisää Drivesta.
  5. Valitse liitettävä tiedosto.

Vinkki: ZIP-tiedostojen ja joidenkin muiden tiedostotyyppien lisäämistä varten tarvitaan tiedostonhallintasovellus, jonka voit ladata Google Playsta.

Liitteen poistaminen

Liitteen voi poistaa lisäämisen jälkeen. Valitse liitteen nimen oikealta puolelta Sulje Sulje.

Liitteen kokorajoitus

• Gmail-tili: 20 Mt
  • Muu kuin Gmail-tili: sähköpostipalvelusta riippuen enintään 25 Mt

Voit lisätä suurempia tiedostoja Google Driven avulla.

Vianetsintä

Liitteet eivät ehkä ole käytettävissä

Verkon ylläpitäjä tai internetpalveluntarjoaja on todennäköisesti estänyt mail-attachment.googleusercontent.com ‑verkkotunnuksen, jota Google käyttää liitteiden isännöintiin.

Saat lisätietoja internetpalveluntarjoajaltasi.

Estetty tietoturvasyistä

Virusten estämiseksi Gmail ei anna liittää suoritettavia tiedostoja, kuten .exe-päätteisiä tiedostoja.