Send meddelelser med vedhæftede filer i Gmail

Føj vedhæftede filer, f.eks. filer eller billeder, til dine mails. Hvis du vil sende store filer, der overskrider den maksimale størrelse, f.eks. videoer, skal du bruge Google Drev.

Vedhæft en fil

1. Sørg for, at du har downloadet Gmail-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Åbn appen Gmail .
  3. Tryk på Skriv Skriv og så Vedhæft Vedhæft.
  4. Vælg den fil, du vil uploade.
    • Hvis du vil vedhæfte elementer, f.eks. billeder og PDF-filer, fra mails, der er sendt til dig, skal du vælge en fil under "Seneste vedhæftede filer".

Når du vælger et billede, indsætter Gmail det i meddelelsesteksten. Du kan vedhæfte billedet ved at trykke på det og så Send som vedhæftet fil.

Fjern en vedhæftet fil

Tryk på filen og så Fjern.

Størrelsesgrænse for vedhæftede filer

Du kan sende vedhæftede filer med en størrelse på op til 25 MB. Hvis du vedhæfter mere end én fil, må de ikke fylde mere end 25 MB tilsammen.

Du kan indsætte via Google Drev, hvis du vil vedhæfte større filer.

Find og ret fejl

Vedhæftede filer er muligvis ikke tilgængelige

Din netværksadministrator eller internetudbyder har muligvis blokeret "mail-attachment.googleusercontent.com", som er det domæne, Google bruger til at hoste vedhæftede filer.

Kontakt din internetudbyder for at få yderligere hjælp.

Blokeret af sikkerhedshensyn

For at beskytte mod virusangreb er det ikke tilladt at vedhæfte eksekverbare filer som f.eks. filer af typen .exe, i Gmail.