Skicka bilagor i Gmail-meddelanden

Du kan lägga till bilagor som filer och foton i e-postmeddelanden. Om du vill skicka filer som är större än storleksgränsen, till exempel videor, kan du använda Google Drive.

Bifoga en fil

1. Öppna Gmail-appen på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Skriv Skriv.
  3. Tryck på Bifoga Bifoga.
  4. Tryck på Bifoga fil eller Infoga från Drive.
  5. Välj filen som du vill bifoga.

Obs! En del filtyper, t.ex. ZIP-filer, kan bara bifogas om du laddar ned en filhanterare från Google Play.

Ta bort en bilaga

Du kan ta bort bifogade filer efter att du har lagt till dem. Tryck på Stäng Stäng till höger om bilagans namn.

Storleksgräns för bilagor

• Gmail-konto: 20 MB
  • Annat konto: upp till 25 MB, beroende på e-postleverantören

Om du vill bifoga större filer kan du infoga dem med hjälp av Google Drive.