Send vedlegg med Gmail-e-posten din

Legg til vedlegg, som filer eller bilder, i e-postene dine. Hvis du vil sende filer som er for store til å sendes som vedlegg, for eksempel videoer, kan du bruke Google Disk.

Legg ved en fil

1. Åpne Gmail-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på Skriv ny Skriv ny.
  3. Trykk på Legg ved Legg ved.
  4. Trykk på Legg ved fil eller Sett inn fra Disk.
  5. Velg filen du vil legge ved.

Tips: For enkelte filtyper, for eksempel ZIP-filer, må du laste ned en filbehandler fra Google Play før du kan legge ved filene.

Fjern vedlegg

Du kan fjerne et vedlegg etter at du har lagt det til. Trykk på Lukk Lukk til høyre for navnet på vedlegget.

Størrelsesgrense for vedlegg

• Gmail-konto: 20 MB
  • Konto som ikke er Gmail: Opptil 25 MB (avhenging av e-postleverandøren din)

Hvis vedlegget er større, kan du legge det til med Google Disk.

Feilsøk problemer

Vedlegg er kanskje utilgjengelige

Det kan være fordi nettverksadministratoren eller nettleverandøren din har valgt å blokkere «mail-attachment.googleusercontent.com», som er domenet Google bruker som vert for vedlegg.

Kontakt Internett-leverandøren din hvis du trenger mer hjelp.

Blokkert av sikkerhetshensyn

For å hindre spredning av virus tillater ikke Gmail at du legger ved kjørbare filer, for eksempel filer som slutter på .exe.