Arkivera eller ignorera Gmail-meddelanden

Vill du få ut mer av Google-appar på jobbet eller i skolan?  Registrera dig för en Google Workspace-provperiod utan kostnad.

Om du vill rensa inkorgen utan att ta bort dina Gmail-meddelanden kan du arkivera eller ignorera meddelandena.

Läs mer om hur du arkiverar och stänger av ljudet

I avsnittet All e-post visas meddelanden som du arkiverar eller ignorerar.

• Arkivera
    • Meddelandet visas igen i inkorgen när någon svarar på det.
  • Ignorera
    • Meddelandet markeras som Ignorerat.
    • Nya meddelanden i tråden hoppar över inkorgen.
    • Meddelandet visas fortfarande i inkorgen om
      • Meddelandet skickas till dig och ingen annan.
      • Meddelandet skickas till en Google-grupp där du är medlem.
      • någon lägger till dig i fälten Till eller Kopia i meddelandet.

Arkivera ett e-postmeddelande

1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Öppna det meddelande som du vill vidarebefordra.
  3. Klicka på Arkivera högs upp.

Tips!

• Om du vill arkivera flera meddelanden klickar du på rutan bredvid varje meddelande följt av Arkivera .
  • Om du vill arkivera ett meddelande med kortkommandon trycker du på E. Läs mer om kortkommandon

Sök efter arkiverade meddelanden

Obs! När du söker i Gmail innehåller resultaten arkiverade meddelanden. Läs mer om sökfunktionen i Gmail.

1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Klicka på Mer till vänster.
  3. Klicka på All e-post.

Flytta arkiverade meddelanden till inkorgen

1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Hitta det arkiverade meddelandet.
  3. Markera kryssrutan bredvid meddelandet.
  4. Klicka på Flytta till inkorgen .

Ignorera meddelanden

1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Öppna ett meddelande.
  3. Klicka på Mer Mer högst upp följt av Ljud av eller Ljud på.

Tips!

• Hitta alla meddelanden med etiketten Ignorerat genom att skriva is:muted högst upp i sökrutan i Gmail.
  • Om du vill ignorera ett meddelande med kortkommandon trycker du på M. Läs mer om kortkommandon