Gmail-berichten archiveren of negeren

Als je je inbox wilt opruimen zonder je e-mails te verwijderen, kun je ze archiveren of negeren. Je e-mails worden verplaatst naar het label 'Alle berichten'.

• Wanneer je een bericht archiveert: Het bericht wordt teruggezet in je inbox wanneer iemand erop reageert.
  • Wanneer je een bericht negeert: Reacties komen niet in je inbox terecht. Je kunt het gesprek zoeken als je het wilt terugvinden.

Een bericht archiveren

Eén bericht archiveren

1. Zorg ervoor dat je de Gmail-app hebt gedownload.
  2. Open de Gmail-app Gmail op je iPhone of iPad.
  3. Open het bericht. (Als je in de inbox wilt blijven, tik je op de profielafbeelding van de afzender in plaats van op het bericht.)
  4. Tik op Archiveren Archiveren.

Tip: Als je Archiveren hebt geselecteerd in je instellingen, kun je het bericht vanuit je inbox naar links slepen.

Meerdere berichten archiveren

1. Zorg ervoor dat je de Gmail-app hebt gedownload.
  2. Open de Gmail-app Gmail op je iPhone of iPad.
  3. Klik aan de linkerkant op de profielafbeelding van de afzender naast de berichten die je wilt archiveren.
  4. Tik op Archiveren Archiveren.

Berichten zoeken of verplaatsen die je hebt gearchiveerd

Gearchiveerde berichten zoeken

Wanneer je zoekt in Gmail, bevatten de zoekresultaten berichten die zijn gearchiveerd.

Meer informatie over zoeken in Gmail.

Het label 'Alle berichten' openen

Het label 'Alle berichten' wordt aan elk bericht toegevoegd. Als een bericht is gearchiveerd, kun je het vinden door het label 'Alle berichten' te openen.

1. Zorg ervoor dat je de Gmail-app hebt gedownload.
  2. Open de Gmail-app Gmail op je iPhone of iPad.
  3. Tik in de linkerbovenhoek op Menu Menu.
  4. Tik op Alle berichten.
Gearchiveerde berichten terugplaatsen in je inbox
  1. Zorg ervoor dat je de Gmail-app hebt gedownload.
  2. Open de Gmail-app Gmail op je iPhone of iPad.
  3. Tik in de linkerbovenhoek op Menu Menu en dan Alle berichten.
  4. Tik aan de linkerkant op de profielafbeelding van de afzender naast het bericht dat je wilt verplaatsen.
  5. Tik in de rechterbovenhoek op Meer Meer en dan Naar inbox verplaatsen. Als deze optie niet wordt weergegeven, tik je op Verplaatsen naar en dan Primair.

Berichten negeren

1. Zorg ervoor dat je de Gmail-app hebt gedownload.
  2. Open de Gmail-app Gmail op je iPhone of iPad.
  3. Open het gesprek. Als je in de inbox wilt blijven, tik je op de profielafbeelding van de afzender.
  4. Tik in de rechterbovenhoek op Meer Meer en danNegeren.