Gmail-viestien arkistointi tai ohittaminen

Jos haluat siivota postilaatikkoasi poistamatta viestejä, voit arkistoida tai ohittaa viestejä. Sähköpostit siirretään Kaikki viestit ‑tunnisteeseen.

• Kun arkistoit viestin ja joku vastaa siihen, viesti palaa postilaatikkoosi.
  • Kun ohitat viestin, tulevat vastaukset eivät näy postilaatikossasi. Voit hakea keskustelun, jos haluat löytää sen uudelleen.

Sähköpostin arkistoiminen

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Osoita viestiä.
  3. Klikkaa oikeasta reunasta Arkistoi Arkistoi.

Vinkki: Kun pikanäppäimet ovat käytössä, voit arkistoida katselemasi sähköpostin myös painamalla e-näppäintä.

Arkistoitujen viestien etsiminen ja siirtäminen

Arkistoituja viestejä ei poisteta, joten voit lukea niitä milloin tahansa.

Arkistoitujen viestien haku

Gmailin haun hakutulokset sisältävät kaikki arkistoidut viestit.

Lue lisää Gmailin hausta.

Kaikkien viestien avaaminen

Kaikki viestit ‑tunniste lisätään kaikkiin viesteihin. Jos viesti on arkistoitu, löydät sen avaamalla Kaikki viestit ‑tunnisteen.

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Vieritä vasempaan alareunaan ja klikkaa Lisää ja sitten Kaikki viestit.

Arkistoitujen viestien siirtäminen takaisin postilaatikkoon

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Etsi arkistoitu viesti.
  3. Valitse viestin viereinen valintaruutu.
  4. Valitse yläreunasta Siirrä postilaatikkoon Siirrä postilaatikkoon.

Viestien ohittaminen

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Avaa tai valitse keskustelu.
  3. Valitse yläreunasta Lisää Lisääja sitten Ohita.

Vinkki: Voit ohittaa viestit nopeasti tutustumalla pikanäppäinten käyttöönottoon.