Gmail-viestien arkistointi tai ohittaminen

Jos haluat siivota postilaatikkoasi poistamatta viestejä, voit arkistoida tai ohittaa viestejä. Sähköpostit siirretään Kaikki viestit ‑tunnisteeseen.

• Kun arkistoit viestin ja joku vastaa siihen, viesti palaa postilaatikkoosi.
  • Kun ohitat viestin, tulevat vastaukset eivät näy postilaatikossasi. Voit hakea keskustelun, jos haluat löytää sen uudelleen.

Arkistointi‑ ja poistoasetusten valitseminen

1. Avaa Gmail-sovellus  Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko.
  3. Valitse Asetukset ja sitten Yleiset asetukset ja sitten Gmailin oletustoiminto
  4. Valitse Arkistoi tai Poista. Poistetut viestit poistetaan pysyvästi roskakorista noin 30 päivän kuluttua.
  5. Vieritä alhaalla olevaan Toimintojen vahvistukset ‑osioon ja valitse, haluatko vahvistaa arkistoinnin tai poistamisen ennen toiminnon suorittamista.

Viestin arkistoiminen

Jos valitsit Arkistoi-asetuksen yllä kuvatulla tavalla, voit arkistoida viestejä seuraavasti:

• napauttamalla viestistä Arkistoi Arkisto.
  • pyyhkäisemällä postilaatikossa olevia viestejä oikealle tai vasemmalle

Vinkki: Gmail-asetuksista voit valita tämän suoritettavaksi toiminnoksi, kun pyyhkäiset viestiluettelossa olevan viestin vasemmalle tai oikealle.

Voit arkistoida useita viestejä kerralla valitsemalla viestit ja napauttamalla Arkistoi Arkisto.

Huom. Vaikka Poista-oletusasetus olisi valittu käyttöön yllä kuvatulla tavalla, voit arkistoida viestin avaamalla sen ja napauttamalla Arkistoi Arkisto.

Arkistoitujen viestien etsiminen ja siirtäminen

Arkistoitujen viestien haku

Gmailin haun hakutulokset sisältävät kaikki arkistoidut viestit.

Lue lisää Gmailin hausta.

Kaikki viestit ‑tunnisteen avaaminen

Kaikki viestit ‑tunniste lisätään kaikkiin viesteihin. Jos viesti on arkistoitu, löydät sen avaamalla Kaikki viestit ‑tunnisteen.

1. Avaa Gmail-sovellus  Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko.
  3. Napauta Kaikki viestit.
Arkistoitujen viestien siirtäminen takaisin postilaatikkoon
  1. Avaa Gmail-sovellus  Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Avaa sähköpostiviesti.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää.
  4. Napauta Siirrä postilaatikkoon.

Viestien ohittaminen

1. Avaa Gmail-sovellus  Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Avaa keskustelu. Jos et halua poistua postilaatikosta, napauta lähettäjän profiilikuvaa.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää ja sitten Ohita.