Gmail-viestien arkistointi tai ohittaminen

Haluatko saada Google-sovelluksista enemmän irti töissä tai koulussa?  Rekisteröidy Google Workspace ‐kokeiluun maksutta.

Jos haluat vapauttaa tilaa postilaatikosta poistamatta Gmail-viestejä, voit arkistoida tai ohittaa viestejä.

Arkistoiminen ja ohittaminen

Arkistoidut ja ohitetut viestivät näkyvät "Kaikki viestit" ‑osiossa.

• Arkistoiminen:
    • Viesti palaa postilaatikkoon, jos joku vastaa siihen.
  • Ohittaminen:
    • Viestissä on Ohitettu-merkintä.
    • Viestiketjun uudet viestit eivät ilmesty postilaatikkoon.
    • Viesti tulee postilaatikkoon, jos
      • se lähetetään vain sinulle
      • se lähetetään Google-ryhmälle, jonka jäsen olet
      • joku lisää sinut viestin Vastaanottaja- tai Kopio-kenttään.

Viestin arkistoiminen

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Avaa arkistoitava viesti.
  3. Valitse yläreunasta Arkistoi .

Vinkkejä:

• Jos haluat arkistoida useita viestejä, merkitse jokaisen viestin vieressä oleva ruutu valituksi ja sitten Arkistoi .
  • Jos haluat arkistoida viestin pikanäppäimellä, paina E. Lue lisää pikanäppäimistä.

Arkistoitujen viestien hakeminen

Tärkeää: Gmailin hakutulokset sisältävät myös arkistoidut viestit. Lue lisää Gmailin hausta.

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse vasemmalta Lisää.
  3. Valitse Kaikki viestit.

Arkistoitujen viestien siirtäminen postilaatikkoon

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Etsi arkistoitu viesti.
  3. Valitse viestin viereinen valintaruutu.
  4. Valitse yläreunasta Siirrä postilaatikkoon .

Viestin ohittaminen tai niiden ohittamisen poistaminen

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Avaa viesti.
  3. Klikkaa yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Ohita tai Poista ohitus.

Vinkkejä:

• Hae ohitetut viestit lisäämällä Gmailin hakukentän yläosaan hakutermi is:muted.
  • Jos haluat ohittaa viestin pikanäppäimellä, paina M. Lue lisää pikanäppäimistä.