Arkivér eller ignorer Gmail-meddelelser

Vil du have mere ud af Google-apps på arbejdet eller i skolen?  Tilmeld dig en prøveperiode på Google Workspace uden beregning.

Hvis du vil rydde op i din indbakke uden at slette dine Gmail-meddelelser, kan du arkivere eller ignorere dem.

Få flere oplysninger om, hvordan arkivering og ignorering fungerer

Sektionen "Alle mails" viser meddelelser, som du arkiverer eller ignorerer.

• Arkivér:
    • Meddelelsen vises i din indbakke igen, når en person svarer på den.
  • Ignorer:
    • Meddelelsen får etiketten Ignoreret.
    • Nye meddelelser i samtalen springer indbakken.
    • Du modtager stadig meddelelsen i din indbakke, hvis:
      • Meddelelsen er sendt til dig og ingen andre.
      • Meddelelsen er sendt til en Google-gruppe, hvor du er medlem.
      • En person føjer dig til feltet "Til" eller "Cc" i meddelelsen.

Arkivér en meddelelse

1. Åbn Gmail på din computer.
  2. Åbn den meddelelse, du vil arkivere.
  3. Tryk på Arkivér foroven.

Tips!

• Hvis du vil arkivere flere meddelelser, skal du klikke på feltet ud for hver meddelelse og så Arkivér .
  • Hvis du vil arkivere en meddelelse ved hjælp af en tastaturgenvej, skal du trykke på E. Få flere oplysninger om tastaturgenveje.

Find arkiverede meddelelser

Vigtigt! Når du søger i Gmail, inkluderer dine resultater arkiverede meddelelser. Få flere oplysninger om søgning i Gmail.

1. Åbn Gmail på din computer.
  2. Klik på Mere ude til venstre.
  3. Klik på Alle mails.

Flyt arkiverede meddelelser til din indbakke

1. Åbn Gmail på din computer.
  2. Find den arkiverede meddelelse.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for meddelelsen.
  4. Klik på Flyt til Indbakke øverst.

Ignorer eller ignorer ikke meddelelser

1. Åbn Gmail på din computer.
  2. Åbn en meddelelse.
  3. Foroven skal du klikke på Mere Mere og så Ignorer eller Ignorer ikke.

Tips!

• Foroven i Gmail-søgefeltet kan du finde alle meddelelser med etiketten "Ignoreret", hvis du skriver is:muted.
  • Hvis du vil ignorere en meddelelse ved hjælp af en tastaturgenvej, skal du trykke på M. Få flere oplysninger om tastaturgenveje.