Arkivér eller ignorer Gmail-meddelelser

Hvis du vil rydde op i din indbakke uden at slette dine mails, kan du arkivere eller ignorere dem. Dine mails flyttes til etiketten "Alle mails".

• Når du arkiverer en meddelelse: Meddelelsen vises i din indbakke igen, når nogen svarer på den.
  • Når du ignorerer en meddelelse: Fremtidige svar vises ikke i din indbakke. Du kan finde samtalen igen ved at søge efter den.

Arkivér en mail

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Peg på meddelelsen.
  3. Klik på Arkivér Arkivér til højre.

Tip! Hvis tastaturgenveje er aktiveret, kan du også arkivere en mail, du har åben, ved at trykke på e.

Find eller flyt meddelelser, du har arkiveret

Arkiverede mails slettes ikke, og du kan til enhver tid finde dem igen.

Søg efter arkiverede meddelelser

Når du søger i Gmail, omfatter dine resultater alle arkiverede meddelelser.

Få flere oplysninger om søgning i Gmail.

Åbn Alle mails

Etiketten Alle mails føjes til hver meddelelse. Hvis en meddelelse er blevet arkiveret, kan du finde den ved at åbne etiketten Alle mails.

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Rul ned til bunden til venstre på siden, og klik derefter på Mere og derefter Alle mails.

Flyt arkiverede meddelelser tilbage til indbakken

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Find den arkiverede meddelelse.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for meddelelsen.
  4. Klik på Flyt til indbakke Flyt til Indbakke øverst.

Ignorer meddelelser

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Åbn eller vælg samtalen.
  3. Øverst skal du klikke på Mere Mere og derefter Ignorer.

Tip! Se, hvordan du aktiverer tastaturgenveje, så du kan ignorere hurtigere.