We've gotten reports about some users being signed out of their accounts unexpectedly. We're investigating, but not to worry: there is no indication that this is connected to any phishing or account security threats. Please try to sign-in again at accounts.google.com and if you cannot remember your password, please use this link to recover your password. If you use 2-Step Verification, there may have been a delay in receiving your SMS code. Please try again or use backup codes.

Arkivér eller ignorer Gmail-meddelelser

Hvis du vil rydde op i din indbakke uden at slette dine e-mails, kan du arkivere eller ignorere dem. Dine e-mails flyttes til etiketten "Alle e-mails".

• Når du arkiverer en meddelelse: Meddelelsen vises i din indbakke igen, når nogen svarer på den.
  • Når du ignorerer en meddelelse: Fremtidige svar vises ikke i din indbakke. Du kan finde samtalen igen ved at søge efter den.

Arkivér en e-mail

1. Åbn Gmail.
  2. Åbn meddelelsen, eller markér afkrydsningsfeltet til venstre for meddelelsen. Hvis du vil arkivere flere e-mails, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for alle de e-mails, du vil arkivere.
  3. Klik på Arkivér Arkivér øverst på siden.

Tip! Hvis tastaturgenveje er aktiveret, kan du også klikke på E for at arkivere en e-mail, du har åben.

Find eller flyt meddelelser, du har arkiveret

Meddelelser, du har arkiveret, slettes ikke, og du kan til enhver tid finde dem igen.

Søg efter arkiverede meddelelser

Når du søger i Gmail, omfatter dine resultater alle arkiverede meddelelser.

Få flere oplysninger om søgning i Gmail.

Åbn etiketten Alle e-mails

Etiketten Alle e-mails føjes til hver meddelelse. Hvis en meddelelse er blevet arkiveret, kan du finde den ved at åbne etiketten Alle e-mails.

1. Åbn Gmail.
  2. Hold markøren over etiketlisten til venstre på siden.
  3. Klik på Mere nederst på listen. Du er muligvis nødt til at rulle ned for at se Mere.
  4. Klik på Alle e-mails.
Flyt arkiverede meddelelser tilbage til indbakken
  1. Åbn Gmail.
  2. Åbn en e-mail.
  3. Klik på Flyt til indbakke.

Ignorer meddelelser

1. Åbn Gmail.
  2. Åbn eller vælg samtalen.
  3. Øverst til højre skal du klikke på Mere og dernæst Ignorer.

Tip! Du kan ignorere hurtigere ved at bruge tastaturgenvejen M.