Arkivér meddelelser i Gmail

Du kan fjerne meddelelser fra din Gmail-indbakke, men beholde dem på fanen Alle e-mails ved arkivere dem. Arkivering svarer til at flytte meddelelser til et arkivskab i stedet for at smide dem i papirkurven.

Når nogen svarer på en meddelelse, som du har arkiveret, vises e-mailtråden med meddelelsen i din indbakke igen.

Arkivér enkelte meddelelser

1. Åbn Gmail.
  2. Åbn meddelelsen, eller markér afkrydsningsfeltet ud for den.
  3. Klik på knappen Arkivér .

Arkivér mange meddelelser på én gang

1. Åbn Gmail.
  2. Find en gruppe meddelelser, du vil arkivere, f.eks. dem, der svarer til en bestemt søgning.
  3. Markér afkrydsningsfeltet i værktøjslinjen øverst. Så markeres alle meddelelser, der vises på siden.
  4. Valgfrit: Hvis du vil arkivere alle meddelelser og ikke kun dem, du kan se, skal du kigge efter denne sætning over dine meddelelser:

"Alle 20 samtaler på denne side er blevet markeret. Markér alle samtaler, der matcher denne søgning."

Klik derefter på dette link.

5. Klik på knappen Arkivér .
Find og flyt arkiverede meddelelser

Den nemmeste måde at finde arkiverede meddelelser på er ved at søge. Hvis du vil foretage avancerede søgninger, skal du klikke på den lille pil i søgefeltet for at angive ekstra oplysninger. Få flere oplysninger om Gmail-søgning.

Se under etiketter eller Alle e-mails

Hvis du givet din meddelelse en etiket, skal du klikke på din etiket til venstre i Gmail.

Alle meddelelser, du har arkiveret, findes også i Alle e-mails. Følg denne vejledning for at se Alle e-mails:

1. Åbn Gmail.
  2. Hold markøren over etiketlisten i venstre side under knappen Skriv.
  3. Klik på Mere nederst på etiketlisten. Du skal muligvis rulle ned.
  4. Klik på Alle e-mails. Hvis du ikke kan se Alle e-mails under Mere , kan du lede efter Alle e-mails længere oppe på etiketlisten.

Flyt arkiverede meddelelser tilbage til indbakken

1. Når du har fundet meddelelsen, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for den.
  2. Klik på ikonet Flyt til Move to øverst på værktøjslinjen.
  3. Klik på Indbakke.

Få flere oplysninger om Gmail