Arxivar o silenciar missatges de Gmail

Voleu treure més partit de les aplicacions de Google a la feina o al vostre centre educatiu? Registreu-vos per provar Google Workspace sense cost econòmic.

Per netejar la safata d'entrada sense suprimir els missatges de Gmail, els podeu arxivar o silenciar.

Informació sobre com funciona l'opció d'arxivar i silenciar

La secció "Tot el correu" mostra els missatges que arxiveu o silencieu.

• Arxiva:
    • El missatge es torna a col·locar a la safata d'entrada quan algú hi respon.
  • Silencia:
    • El missatge té l'etiqueta "Silenciat".
    • Els missatges nous de la conversa no arriben a la safata d'entrada.
    • Continuareu rebent el missatge a la safata d'entrada si:
      • El missatge no s'envia a ningú més.
      • El missatge s'envia a un grup de Google de què sou membre.
      • Algú us afegeix als camps "Per a" o "Cc" del missatge.

Arxivar un missatge

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A l'esquerra del missatge, toqueu la imatge de perfil del remitent.
  3. A la part superior, toqueu Arxiva .

Consell : per arxivar diversos missatges, manteniu premuts els missatges que vulgueu arxivar i, a continuació, toqueu Arxiva .

Afegir "Arxiva" com a acció en lliscar

Per arxivar ràpidament missatges a la safata d'entrada fent lliscar el dit cap a l'esquerra o cap a la dreta, podeu afegir l'opció "Arxiva" com a acció de lliscar.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú i després Configuració.
  3. Toqueu Configuració general i després Accions en lliscar al correu.
  4. Al costat de "Llisca cap a la dreta" o "Llisca cap a l'esquerra", toqueu Canvia.
  5. Toqueu Arxiva.

Cercar missatges arxivats

Important: quan feu una cerca a Gmail, els resultats inclouen els missatges arxivats. Obteniu més informació sobre la cerca a Gmail.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú i després Tot el correu.

Moure els missatges arxivats a la safata d'entrada

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú i després Tot el correu.
  3. A l'esquerra del missatge arxivat, toqueu la imatge de perfil del remitent.
  4. A la part superior dreta, toqueu Més Més i després Mou a la safata d'entrada.

Silenciar missatges

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. Obriu un missatge.
    • Si no el voleu moure de la safata d'entrada, toqueu la imatge de perfil del remitent.
  3. A la part superior dreta, toqueu Més Més i després Silencia.

Consell: a la part superior del quadre de cerca de Gmail, introduïu is:muted per cercar tots els missatges amb l'etiqueta "Silenciat".