Arxivar o silenciar missatges de Gmail

Si voleu endreçar la safata d'entrada sense suprimir correus electrònics, els podeu arxivar o silenciar. D'aquesta manera, es mouran a l'etiqueta anomenada "Tot el correu".

• Quan arxiveu un missatge: es torna a col·locar a la safata d'entrada quan algú hi respon.
  • Quan silencieu un missatge: les respostes no arriben a la safata d'entrada. Si voleu tornar a trobar una conversa, podeu cercar-la.

Arxivar un correu electrònic

1. Aneu a Gmail a l'ordinador.
  2. Poseu el cursor a sobre del missatge.
  3. A la dreta, feu clic a Arxiva Arxiva.

Consell: si teniu les tecles de drecera activades, també podeu prémer la tecla "e" per arxivar el correu electrònic que estigueu consultant.

Cercar o moure missatges arxivats

Els missatges que heu arxivat no se suprimeixen i els podeu localitzar en qualsevol moment.

Cercar missatges arxivats

Quan feu una cerca a Gmail, els resultats inclouen tots els missatges que s'han arxivat.

Obteniu més informació sobre la cerca a Gmail.

Obrir tot el correu

L'etiqueta Tot el correu s'afegeix a tots els missatges. Si un missatge s'ha arxivat, podeu obrir aquesta etiqueta per trobar-lo. Seguiu aquests passos:

1. Aneu a Gmail a l'ordinador.
  2. A l'esquerra, desplaceu-vos fins a la part inferior i feu clic a Més i, a continuació, Tot el correu.

Tornar a moure els missatges arxivats a la safata d'entrada

1. Aneu a Gmail a l'ordinador.
  2. Cerqueu el missatge arxivat.
  3. Al costat del missatge, marqueu la casella.
  4. A la part superior, feu clic a Mou a la safata d'entrada Mou a la Safata d.

Silenciar o ignorar missatges

1. Aneu a Gmail a l'ordinador.
  2. Obriu o seleccioneu la conversa.
  3. A la part superior, feu clic a Més Més i, a continuació, Silencia.

Consell: per silenciar missatges més ràpidament, obteniu informació sobre com podeu activar les tecles de drecera.