Endre Gmail-innstillingene dine

Du kan

• legge til en e-postsignatur
  • velge hvilke e-poster du blir varslet om
  • endre andre innstillinger
Vil du få mer ut av Google-appene på jobb eller skole?  Registrer deg for en kostnadsfri prøveperiode på Google Workspace.

Gå til innstillingssiden

1. Åpne Gmail-appen på iPad eller iPhone.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen og så Innstillinger .

Innstillinger du kan endre

Merk: Enkelte Gmail-innstillinger kan bare endres fra datamaskin.

Vis avsenderbilder

Når denne innstillingen er på, velger du e-poster ved å trykke på avsenderens profilbilde. Når innstillingen er av, ser du avmerkingsbokser i stedet.

1. Sjekk at du har lastet ned Gmail-appen.
  2. Åpne Gmail-appen på iPad eller iPhone.
  3. Trykk på menyen Meny etterfulgt av Innstillinger.
  4. Slå på Vis avsenderbilder.
Sveipehandlinger
Du kan velge hva som skjer når du sveiper en e-post til venstre eller høyre:
  • Arkivér
  • Flytt til papirkurven
  • Merk som lest/ulest
  • Utsett
  • Flytt til…
  • Ingen

Endre sveipehandlinger

Merk: Med mindre du har endret «Når jeg fjerner meldinger, foretrekker jeg å …» i de generelle innstillingene, arkiveres e-poster som standard ved sveiping til venstre eller høyre.
  1. Åpne Gmail-appen på iPad eller iPhone.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen og så Innstillinger .
  3. Under «Innboks» trykker du på Tilpassing av innboks og så Sveipehandlinger for e-post.
  4. Trykk på Sveip til høyre eller Sveip til venstre.
  5. Velg sveipehandlingen du vil angi.

Bruk egendefinert sveiping med skjermlesere

De egendefinerte handlingene dine gjelder fortsatt når du bruker VoiceOver. Uthev den aktuelle e-posten, og sveip deretter ned for å velge en handling.
Merk: VoiceOver-rotoren din må være angitt som «Handlinger». Finn ut mer om VoiceOver-rotoren på iPhone, iPad og iPod touch.
Varsler

Finn ut mer om varselinnstillinger.

Smartsvar

Finn ut mer om foreslåtte svar.

Tøm søkeloggen

Finn ut mer om å søke i Gmail.

Personverninnstillinger

iPhone og iPad har personverninnstillinger som styrer hvordan Gmail kan bruke informasjon på enheten, som for eksempel kontakter og bilder.

Hvis du vil ha tilgang til enhetens kontakter eller bilder mens du bruker Gmail, kan du følge fremgangsmåten nedenfor:

1. Gå til Innstillinger-appen på enheten din.
  2. Trykk på Personvern.
  3. Trykk på Kontakter eller Bilder.
  4. Slå på Gmail.

Du kan når som helst oppheve eller endre disse innstillingene ved å gå tilbake til Innstillinger-appen på enheten.

«Gmail ønsker å få tilgang …»

Når du legger kontakter eller bilder fra enheten til i en e-post for første gang, ser du denne meldingen.

Ved å trykke på OK godtar du at Gmail

• autofullfører kontakter på enheten din når du skriver e-post
  • får tilgang til bildebiblioteket ditt når du legger ved bilder i e-postene dine
Skjul navigeringen nederst

Når denne innstillingen er på, skjules den nederste navigasjonsraden når du ruller. Når innstillingen er slått av, beholdes den nederste navigasjonsraden på skjermen mens du ruller.