«Områder» i Google Chat skifter navn til «rom» Det kan ta tid før navneendringen vises overalt. Finn ut mer.

Endre Gmail-innstillingene dine

Du kan

• legge til en e-postsignatur
  • velge hvilke e-poster du blir varslet om
  • endre andre innstillinger
Vil du få mer ut av Google-appene på jobb eller skole?  Registrer deg for en gratis prøveperiode på Google Workspace.

Finn innstillinger og gjør endringer

1. Gå til Gmail på datamaskinen.
  2. Klikk på Innstillinger Innstillinger øverst til høyre og så Se alle innstillinger.
  3. Velg en av sidene med innstillinger øverst, for eksempel Generelt, Etiketter eller Innboks.
  4. Utfør de ønskede endringene.
  5. Klikk på Lagre endringer nederst på hver side når du er ferdig.