Gmail-asetusten muokkaaminen

Voit lisätä sähköpostiin allekirjoituksen, valita, millaisista sähköposteista lähetetään ilmoituksia tai muokata muita asetuksia.

Siirtyminen asetussivulle

1. Varmista, että olet ladannut Gmail-sovelluksen.
  2. Avaa Gmail-sovellus Gmail iPhonella tai iPadilla.
  3. Napauta vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko.
  4. Vieritä alareunaan ja valitse Asetukset.
  5. Napauta tiliäsi.

Muutettavat asetukset

Huom. Joitakin Gmail-asetuksia voi muuttaa vain tietokoneversiosta.

Lähettäjän kuvan näyttäminen

Kun tämä asetus on käytössä, voit valita viestit napauttamalla lähettäjän profiilikuvaa. Kun tämä asetus ei ole käytössä, näet valintaruudut.

1. Varmista, että olet ladannut Gmail-sovelluksen.
  2. Avaa Gmail-sovellus Gmail iPhonella tai iPadilla.
  3. Napauta Valikko Valikkoja sitten Asetukset.
  4. Ota Näytä lähettäjän kuvat ‑asetus käyttöön.
Pyyhkäisytoiminnot

Voit määrittää, mitä tapahtuu, kun pyyhkäiset viestiä vasemmalle tai oikealle:

• Arkistoi
  • Siirrä roskakoriin
  • Merkitse luetuksi tai lukemattomaksi
  • Siirrä myöhemmäksi
  • Siirrä kohteeseen…
  • Ei mitään

Pyyhkäisytoimintojen muuttaminen

Huom. Jos et ole muuttanut Kun poistan viestejä, valitsen... ‑asetusta yleisissä asetuksissa, viesti arkistoidaan oletusarvoisesti, kun pyyhkäiset sitä vasemmalle tai oikealle.

1. Avaa Gmail-sovellus Gmail iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta Valikko Valikkoja sitten Asetukset.
  3. Napauta Pyyhkäisytoiminnot.
  4. Napauta Pyyhkäisy oikealle tai Pyyhkäisy vasemmalle.
  5. Valitse haluamasi toiminto.

Muokatun pyyhkäisyn käyttäminen näytönlukuohjelman kanssa

Voit käyttää muokattuja toimintoja, kun käytät VoiceOveria. Valitse toiminto siirtymällä haluamaasi viestiin ja pyyhkäise alas.

Huom. VoiceOver-roottorin asetuksena on oltava "Toiminnot." Lue lisää VoiceOver-roottorista iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa.

Tietosuoja-asetukset

iPhonen tai iPadin tietosuoja-asetuksilla voit hallinnoida sitä, miten Gmail voi käyttää laitteellasi olevia tietoja, kuten yhteystietoja ja kuvia.

Voit halutessasi käyttää laitteesi yhteystietoja tai kuvia Gmailissa seuraavasti:

1. Siirry laitteen Asetukset-sovellukseen.
  2. Napauta Tietosuoja.
  3. Napauta Yhteystiedot tai Kuvat.
  4. Ota Gmail käyttöön.

Voit aina perua asetukset tai muokata niitä palaamalla laitteen Asetukset-sovellukseen.

Gmailin vaatimat käyttöoikeudet

Kun lisäät yhteystietoja tai kuvia laitteeltasi ensimmäisen kerran, näet ilmoituksen.

Valitsemalla OK myönnät Gmailille oikeuden

• täydentää yhteystiedot laitteeltasi automaattisesti viestin kirjoituksen yhteydessä
  • käyttää valokuvakirjastoasi vain silloin, kun liität kuvia viesteihisi.