Google Chatin huoneet nimetään uudelleen tiloiksi. Voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin nimenmuutos näkyy kaikkialla. Lue lisää.

Gmail-asetusten muokkaaminen

Voit

• lisätä sähköpostin allekirjoituksen
  • valita, millaisista viesteistä saat ilmoituksen
  • muuttaa muita asetuksia.
Haluatko saada Google-sovelluksista enemmän irti töissä tai koulussa?  Rekisteröidy maksuttomaan Google Workspace ‑kokeiluun.

Asetusten sijainti ja muokkaaminen

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Näytä kaikki asetukset.
  3. Valitse yläreunasta asetussivu, kuten Yleiset, Tunnisteet tai Postilaatikko.
  4. Tee muutokset.
  5. Kun olet tehnyt sivulla tarvittavat muutokset, klikkaa alareunasta Tallenna muutokset.

Muita lähteitä