Rediger dine Gmail-indstillinger

Du kan:

• Tilføje en mailsignatur
  • Vælge, hvilke mails du vil underrettes om
  • Skifte andre indstillinger
Vil du have mere ud af Google-apps på arbejdet eller i skolen?  Tilmeld dig en prøveperiode på Google Workspace uden beregning.

Find indstillinger, og foretag ændringer

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og så Se alle indstillinger.
  3. Øverst på siden skal du vælge en side med indstillinger som f.eks. Generelt, Etiketter eller Indbakke.
  4. Foretag dine ændringer.
  5. Klik på Gem ændringer nederst på siden, når du er færdig med hver enkelt side.