Rediger dine Gmail-indstillinger

Du kan:

• Tilføje en mailsignatur
  • Vælge, hvilke mails du vil underrettes om
  • Skifte andre indstillinger
Vil du have mere ud af Google-apps på arbejdet eller i skolen?  Tilmeld dig en prøveperiode på Google Workspace uden beregning.

Gå til siden med indstillinger

1. Åbn Gmail-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen Menu øverst til venstre.
  3. Tryk på Generelle indstillinger eller den konto, du vil ændre.

Indstillinger, du kan ændre

Bemærk! Nogle Gmail-indstillinger kan kun ændres på en computer.

Generelle indstillinger

De indstillinger, du ændrer her, gælder for alle de Google-konti, du har føjet til din Gmail-app.

• Standardhandling for notifikationer: Angiv Slet eller Arkivér som standardhandlingen, der vises nederst i en udvidet Gmail-notifikation i enhedens notifikationsbjælke.
  • Samtalevisning: Når denne indstilling er aktiveret, grupperes alle meddelelser i en mailtråd sammen.
  • Strygehandlinger: Når denne indstilling er aktiveret, kan du stryge til venstre eller højre på en meddelelse på listen med mails. I de generelle indstillinger kan du ændre handlingen for højre- og venstrestrøg til: Arkivér, slet, markér som læs/ulæst, flyt til en etiket eller udsæt meddelelser. Du kan som standard stryge meddelelser til venstre eller højre for at slette dem, afhængigt af hvilken indstilling du vælger som standardhandling.
  • Afsenderbillede: Når denne indstilling er aktiveret, kan du vælge en afsenders billede for at markere en meddelelse. Når denne indstilling er slået fra, skal du trykke på en meddelelse og holde fingeren nede for at vælge den.
  • Standardhandling ved svar: Vælg, om du vil svare alle deltagere i samtalen eller kun den seneste afsender af en meddelelse.
  • Tilpas meddelelser automatisk: Når denne indstilling er slået til, tilpasses meddelelserne, så de er lettere at læse.
  • Gå automatisk frem: Når du er færdig med en mail, kan du vælge at gå videre til ældre meddelelser, nyere meddelelser eller samtalelisten.
  • Åbn weblinks i Gmail: Når denne indstilling er aktiveret, åbner links i Gmail-apppen, så du hurtigere kan søge.
  • Bekræftelse af handlinger: Anmod om en bekræftelse, før visse handlinger udføres. Du kan anmode om at bekræfte sletning, arkivering eller afsendelse af meddelelser.
Indstillinger på din Gmail-konto

Hvis du har flere konti, gælder disse indstillinger kun for den konto, du har valgt.

• Indbakketype: Vælg mellem Standardindbakke og Prioriterede mails.
  • Indbakkekategorier: Vælg dine kategorier.
  • Notifikationer: Vælg dine indstillinger for notifikationer.
  • Lyd og vibration for indbakke: Vælg indstillinger for lyd og vibration.
  • Signatur: Opret en Gmail-signatur.
  • Autosvar: Opret et autosvar.
  • Smartsvar: Når denne indstilling er aktiveret får du muligvis vist foreslåede svar nederst i mails.
  • Synkroniser Gmail: Når denne indstilling er slået til, får du automatisk underretninger og nye mails. Når denne indstilling er slået fra, skal du trække ned fra toppen af din indbakke for at opdatere.
  • Antal dages e-mail, der synkroniseres: Vælg, hvor mange dages e-mails, der skal synkroniseres automatisk og gemmes på din enhed. Meddelelser, der ikke er blevet synkroniseret, er ikke tilgængelige, når du er offline.
  • Administrer etiketter: Vælg indstillinger for underretninger og synkronisering for de forskellige etiketter.
  • Download vedhæftede filer: Når denne indstilling er slået til, downloades vedhæftede filer automatisk, hvis du er på et Wi-Fi-netværk. Hvis denne indstilling er slået fra, kan du stadig downloade vedhæftede filer manuelt.
  • Billeder: Når denne indstilling er aktiveret, vises der billeder i dine meddelelser.
  • Skjul navigation i bunden ved rulning: Når denne indstilling er aktiveret, skjules navigationslinjen, når du ruller. Når indstillingen er deaktiveret, forbliver navigationslinjen på skærmen, når du ruller.
Indstillinger af POP og IMAP for en mailadresse, der ikke er en Gmail-adresse

Dette er indstillinger, du kan ændre, hvis du videresender til Gmail fra en mailadresse, der ikke er en Gmail-adresse, via POP eller IMAP.

• Kontonavn: Føj et navn til din konto, der ikke er en Gmail-konto.
  • Dit navn: Skift det navn, der vises, når du sender e-mails til andre.
  • Synkroniseringshyppighed: Vælg, hvordan appen skal kontrollere, om der er nye e-mails. Hvis du vælger Aldrig, skal du trække ned fra toppen af din indbakke for at se nye meddelelser.
  • Serverindstillinger: Vælg, hvordan Gmail-appen opretter forbindelse til din udbyders servere, f.eks. servernavn, porte og sikkerhedstype. Du kan også vælge, om meddelelser skal slettes fra din konto, når du sletter meddelelser i Gmail-appen. Hvis adgangskoden til din anden udbyder ændres, kan du redigere den her.