Rediger dine indstillinger for Gmail

Du kan ændre indstillingerne for Gmail, f.eks. tilføje en e-mailsignatur og vælge, hvilke underretninger du vil modtage.

Gå til siden med indstillinger

1. Åbn Gmail.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og dernæst Indstillinger.
  3. Vælg en fanerne øverst på siden, f.eks. Generelt, Etiketter eller Konti og Import eller Konti.
  4. Når du er færdig med at opdatere dine indstillinger, skal du klikke på Gem ændringer nederst på siden.

Indstillinger, du kan ændre

Få flere oplysninger om indstillinger i Gmail.