Rediger dine indstillinger for Gmail

Du kan tilføje en mailunderskrift, vælge de mails, du vil underrettes om, eller skifte andre indstillinger.

Gå til siden med indstillinger

1. Åbn Gmail.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og så Indstillinger.
  3. Vælg en fanerne øverst på siden, f.eks. Generelt, Etiketter eller Konti og Import eller Konti.
  4. Når du er færdig med at opdatere dine indstillinger, skal du klikke på Gem ændringer nederst på siden.

Indstillinger, du kan ændre

Få flere oplysninger om indstillinger i Gmail.