Rediger dine Gmail-indstillinger

Du kan:

• Tilføje en mailsignatur
  • Vælge, hvilke mails du vil underrettes om
  • Skifte andre indstillinger
Vil du have mere ud af Google-apps på arbejdet eller i skolen?  Tilmeld dig en prøveperiode på Google Workspace uden beregning.

Gå til siden med indstillinger

1. Åbn Gmail-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger .

Indstillinger, du kan ændre

Bemærk! Nogle Gmail-indstillinger kan kun ændres på en computer.

Vis afsenderbilleder

Når denne indstilling er slået til, markerer du meddelelser ved at trykke på afsenderens profilbillede. Når indstillingen er deaktiveret, kan du se afkrydsningsfelter i stedet.

1. Sørg for, at du har downloadet Gmail-appen.
  2. Åbn Gmail-appen på din iPhone eller iPad.
  3. Tryk på menuen Menu og så Indstillinger.
  4. Aktivér Vis afsenderbilleder.
Strygehandlinger
Du kan vælge, hvad der skal ske, når du stryger en meddelelse til venstre eller højre:
  • Arkivér
  • Smid i papirkurven
  • Markér som læst/ulæst
  • Udsæt
  • Flyt til...
  • Intet

Skift strygehandlinger

Bemærk! Medmindre du har ændret "Når jeg fjerner meddelelser, foretrækker jeg at…" i dine overordnede indstillinger, arkiveres meddelelser som standard, når du stryger til venstre eller højre.
  1. Åbn Gmail-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger .
  3. Under "Indbakke" skal du trykke på Tilpasning af indbakker og derefter Strygehandlinger for mail.
  4. Tryk på Stryg mod højre eller Stryg mod venstre.
  5. Vælg den strygehandling, du vil indstille.

Brug tilpasset strygning med en skærmlæser

Dine tilpassede handlinger fungerer stadig, når du bruger VoiceOver. Du kan vælge en handling ved at fokusere på den meddelelse, du ønsker, og derefter stryge nedad.
Bemærk! Din VoiceOver-rotor skal være indstillet til "Handlinger". Få flere oplysninger om VoiceOver-rotoren på iPhone, iPad og iPod touch.
Mobilsignatur

Få flere oplysninger om, hvordan du føjer en signatur til en Gmail-meddelelse.

Autosvar

Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer et autosvar.

Smartsvar

Få flere oplysninger om foreslåede svar.

Ryd søgehistorik

Få flere oplysninger om søgning i Gmail.

Privatlivsindstillinger

Din iPhone eller iPad har privatlivsindstillinger, der styrer, hvordan Gmail kan bruge oplysninger på enheden, f.eks. dine kontaktpersoner og billeder.

Hvis du vil have adgang til enhedens kontaktpersoner eller billeder, mens du bruger Gmail, skal du følge vejledningen nedenfor:

1. Gå til appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Privatliv.
  3. Tryk på Kontaktpersoner eller Billeder.
  4. Aktivér Gmail.

Du kan altid annullere eller ændre disse indstillinger ved at gå tilbage til appen Indstillinger på din enhed.

"Gmail vil gerne have adgang til…"

Når du føjer kontaktpersoner eller billeder fra din enhed til en meddelelse for første gang, vises en meddelelse.

Ved at trykke på OK giver du Gmail tilladelse til at:

• Autofuldføre kontaktpersoner fra enheden, når du skriver meddelelser
  • Få adgang til din billedsamling, når du vedhæfter billeder i dine meddelelser
Skjul navigation i bunden

Når denne indstilling er aktiveret, skjules den nederste navigationslinje, når du ruller. Når indstillingen er deaktiveret, forbliver navigationslinjen på skærmen, mens du ruller.