Canviar la configuració de Gmail

Podeu afegir una signatura de correu electrònic, triar de quins missatges rebeu notificacions o canviar altres opcions de configuració.

Cercar opcions de configuració i fer canvis

1. Aneu a Gmail a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració i, a continuació, Configuració.
  3. A la part superior, trieu una pàgina de configuració, com ara General, Etiquetes o Safata d'entrada.
  4. Feu els canvis que vulgueu.
  5. Quan acabeu amb cada pàgina, feu clic a Desa els canvis a la part inferior.

Opcions de configuració que es poden canviar

Obteniu més informació sobre la configuració de Gmail.