Webbläsare som stöds

Du kan använda Gmail i populära webbläsare som Chrome, Firefox och Safari.

Webbläsare som stöds av Gmail

De flesta Android-webbläsare bör fungera med Gmail. Om du har problem med att öppna Gmail kan du prova att hämta Google Chrome.

Öppna Gmail i webbläsaren

1. Öppna gmail.com på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Ange ditt användarnamn och lösenord.

Obs! Om du använder Gmail på jobbet eller i skolan kan du öppna Gmail genom att besöka https://mail.google.com/a/your_domain och byta ut your_domain mot det faktiska domännamnet.