Webbläsare som stöds

Du kan använda Gmail i populära webbläsare som Chrome, Firefox och Safari.

Webbläsare som stöds av Gmail

Gmail fungerar bäst i den senaste eller föregående versionen av följande webbläsare:

Obs! Du måste aktivera cookies och JavaScript i alla webbläsare som du använder.

Öppna Gmail i webbläsaren

1. Öppna gmail.com på datorn.
  2. Ange ditt användarnamn och lösenord.

Felsökning i webbläsaren

Webbläsaren stöds inte

Om du använder en webbläsare som fungerar med Gmail och får ett felmeddelande om att webbläsaren inte stöds kan ett tillägg vara orsaken till problemet. Prova att inaktivera tilläggen i webbläsaren.

JavaScript-fel

Om du vill logga in på Gmail måste webbläsaren vara inställd på att tillåta att Javascript skickar cookies

Om detta meddelande visas öppnar du webbläsarens säkerhetsinställningar och lägger till https://mail.google.com i betrodda webbplatser.

Hoppsan! Gmail fungerar inte eftersom Javascript har inaktiverats i webbläsaren.

Om det här meddelandet visas aktiverar du Javascript och uppdaterar sedan sidan. Anvisningar om hur du ändrar Javascript-inställningar är olika beroende på webbläsaren, så gör en sökning på Javascript och webbläsarens namn för att hitta rätt hjälpsida.

Cookie-fel

Om meddelandet ”Funktionen för cookies i din webbläsare är avstängd. Aktivera den” visas, så söker du efter webbläsarens namn och cookies för att hitta anvisningar. Om du använder Google Chrome kan du läsa om hur du aktiverar cookies i Chrome.