Ondersteunde browsers

Je kunt Gmail gebruiken in populaire browsers zoals Chrome, Firefox en Safari.

Door Gmail ondersteunde browsers

Gmail werkt het beste met de nieuwste en laatste eerdere versie van deze browsers:

Opmerking: Voor elke browser die je gebruikt, moeten cookies en JavaScript aanstaan.

Gmail openen in je browser

1. Ga op je computer naar gmail.com.
  2. Geef je gebruikersnaam en wachtwoord op.

Browserfouten oplossen

Browser wordt niet ondersteund

Als je een browser gebruikt die werkt met Gmail, maar de foutmelding 'Deze browser wordt niet ondersteund' te zien krijgt, kan een extensie het probleem veroorzaken. Schakel je browserextensies uit.

JavaScript-fout

'Je browser moet zijn ingesteld om JavaScript toe te staan cookies in te stellen, zodat je kunt inloggen op Gmail'

Als je dit bericht te zien krijgt, open je de beveiligingsinstellingen van je browser en voeg je https://mail.google.com toe aan je lijst met vertrouwde websites.

'Oeps! Gmail werkt niet omdat JavaScript in je webbrowser is uitgeschakeld.'

Als je dit bericht te zien krijgt, schakel je JavaScript in en vernieuw je de pagina. De instructies voor het wijzigen van je JavaScript-instellingen kan per browser verschillen. Zoek daarom naar 'JavaScript' en de naam van je browser om de juiste Help-pagina te vinden.

Fout met cookie

Als je het bericht 'De functie voor cookies in je browser is uitgeschakeld. Schakel deze functie in.' te zien krijgt, zoek je naar de naam van je browser en de term cookies om instructies te vinden. Als je Google Chrome gebruikt, vind je hier meer informatie over hoe je cookies in Chrome aanzet.