Tuetut selaimet

Voit käyttää Gmailia suosituilla selaimilla, kuten Chromella, Firefoxilla ja Safarilla.

Gmailissa tuetut selaimet

Gmailia voi käyttää useimmilla Android-selaimilla. Jos Gmailin käytössä on ongelmia, lataa Google Chrome.

Gmailin käyttäminen selaimella

1. Siirry Android-puhelimen tai ‑tabletin selaimella osoitteeseen gmail.com.
  2. Kirjoita käyttäjänimi ja salasana.

Huom. Jos käytät Gmailia työpaikan tai oppilaitoksen tilillä, voit käyttää Gmailia osoitteessa https://mail.google.com/a/oma_verkkotunnus korvaamalla "oma_verkotunnus" ‑osan verkkotunnuksesi nimellä.