Understøttede browsere

Du kan få adgang til Gmail på din computer via Chrome, Firefox, Internet Explorer og Safari. Bruger du en mobilenhed, skal du sørge for, at din browser opfylder disse minimumskrav.

Browserversioner

Generelt understøtter Gmail den seneste og den foregående større udgave af Chrome, Firefox, Internet Explorer og Safari. Hvis du bruger en anden browser end disse, bliver du automatisk omdirigeret til Gmails grundlæggende HTML-visning.

Download
Google Chrome

Download
Firefox

Download
Internet Explorer

Download
Safari

Bemærk!

Hvis du bruger en understøttet browser, men får en meddelelse i Gmail om, at din browser ikke understøttes, bruger du måske en udvidelse, der forstyrrer browserregistreringen. Prøv at slå dine browserudvidelser fra for at løse problemet.

Når du vil bruge Gmail, skal du aktivere cookies og JavaScript

Uanset hvilken browsertype du bruger, skal du have cookies aktiveret for at kunne bruge Gmail. Sørg også for at aktivere JavaScript, hvis din browser understøtter det. Søg på Google efter vejledninger til, hvordan du aktiverer cookies og JavaScript for din browser.