Understøttede browsere

Du kan bruge Gmail sammen med populære browsere såsom Chrome, Firefox, Internet Explorer og Safari.

Browsere, der understøttes af Gmail

Gmail kan bruges sammen med nuværende og tidligere versioner af de fleste browsere, bl.a.:

Bemærk! Cookies og JavaScript skal være slået til i alle de browsere, du bruger.

Gå til Gmail i din browser

1. Gå til gmail.com.
  2. Indtast dit brugernavn og din adgangskode.

Find og ret browserfejl

Browseren understøttes ikke

Hvis du bruger en browser, der fungerer med Gmail, men fejlmeddelelsen "Denne browser understøttes ikke" vises, kan det skyldes, at du bruger en udvidelse, der forårsager browserproblemer. Prøv at deaktivere dine browserudvidelser.

JavaScript-fejl

"For at logge ind på Gmail skal din browser være indstillet til at tillade, at Javascript gemmer cookies"

Hvis du ser denne meddelelse, skal du åbne din browsers sikkerhedsindstillinger og føje https://mail.google.com til de websites, du har tillid til.

"Ups! Gmail fungerer ikke, fordi Javascript er deaktiveret i din webbrowser"

Hvis denne meddelelse vises, skal du slå JavaScript til og opdatere siden. Hvordan du kan ændre JavaScript-indstillingerne, afhænger af den browser, du bruger. Foretag derfor en søgning på JavaScript og navnet på din browser for at finde den rette hjælpeside.

Cookie-fejl

Hvis meddelelsen "Din browsers cookiefunktion er slået fra. Slå den til." vises, skal du søge på din browsers navn og cookies for at finde en vejledning. Få flere oplysninger om, hvordan du slår cookies til i Chrome, hvis du bruger Google Chrome.