Understøttede browsere

Du kan få adgang til Gmail via internetbrowsere såsom Chrome, Firefox, Internet Explorer og Safari på din computer. Hvis du vil bruge Gmail via browseren på en mobilenhed, skal du sørge for at din mobilbrowser opfylder disse minimumskrav.

For at få glæde af de seneste Gmail-funktioner skal du bruge en understøttet browser

Generelt understøtter Gmail løbende aktuelle og tidligere større versioner af Chrome, Firefox, Internet Explorer og Safari. Hvis du vil bruge en anden browser end dem, der ses på listen herunder, bliver du automatisk omdirigeret til den grunlæggende HTML-visning af Gmail.

Download
Google Chrome

Download
Firefox

Download
Internet Explorer

Download
Safari

Der er to undtagelser:

Hvis du bruger en understøttet browser, men får en meddelelse i Gmail om, at din browser ikke understøttes, bruger du måske en udvidelse, der forstyrrer browserregistreringen. Prøv at deaktivere dine browserudvidelser for at løse problemet.

Når du vil bruge Gmail, skal du aktivere cookies og JavaScript

Uanset hvilken browsertype du bruger, skal cookies være aktiveret, før du kan bruge Gmail. Sørg også for at aktivere JavaScript, hvis din browser understøtter det. Søg på Google efter vejledninger til aktivering af cookies og JavaScript for din browser.