Understøttede browsere

Du kan få adgang til Gmail på din computer via Chrome, Firefox, Internet Explorer og Safari. Bruger du en mobilenhed, skal du sørge for, at din browser opfylder disse minimumskrav.

Browserversioner

Generelt understøtter Gmail den seneste og den foregående større udgave af Chrome, Firefox, Internet Explorer og Safari. Hvis du bruger en anden browser end disse, bliver du automatisk omdirigeret til Gmails grundlæggende HTML-visning.

Download Google Chrome
Download Firefox
Download Internet Explorer
Download Safari

Bemærk, at Internet Explorer ikke understøtter skrivebordsunderretninger, og at Gmail Offline kun fungerer med Google Chrome.

Hvis du bruger en understøttet browser, men får en meddelelse i Gmail om, at din browser ikke understøttes, bruger du måske en udvidelse, der forstyrrer browserregistreringen. Prøv at slå dine browserudvidelser fra for at løse problemet.

Slå cookies og JavaScript til

Uanset hvilken browser du bruger, skal du slå cookies til for at bruge Gmail. Sørg også for at aktivere JavaScript, hvis din browser understøtter det. Søg på Google efter vejledninger til, hvordan du aktiverer cookies og JavaScript for din browser.