Navegadors admesos

Podeu utilitzar Gmail amb navegadors comuns com ara Chrome, Firefox, Internet Explorer i Safari.

Navegadors que admet Gmail

Gmail es pot utilitzar amb les versions actuals i anteriors de la majoria de navegadors, com ara aquests:

Nota: qualsevol navegador que utilitzeu ha de tenir activades les galetes i JavaScript.

Consultar Gmail al navegador

1. Aneu a gmail.com.
  2. Introduïu el nom d'usuari i la contrasenya.

Solucionar problemes del navegador

El navegador no és compatible

Si utilitzeu un navegador que funciona amb Gmail però veieu l'error "Aquest navegador no és compatible", és possible que estigueu utilitzant una extensió que causi problemes al navegador. Proveu de desactivar les extensions del navegador.

Error de JavaScript

"Per poder iniciar la sessió a Gmail, el navegador ha d'estar configurat per permetre que JavaScript estableixi galetes"

Si veieu aquest missatge, obriu la configuració de seguretat del navegador i afegiu https://mail.google.com als llocs de confiança.

"Vaja! Gmail no funciona perquè JavaScript està desactivat al navegador web"

Si veieu aquest missatge, activeu JavaScript i, a continuació, actualitzeu la pàgina. Les instruccions per canviar la configuració de JavaScript varien en funció del navegador. Per aquest motiu, us recomanem que feu una cerca sobre JavaScript i el nom del vostre navegador per trobar la pàgina d'ajuda correcta.

Error de galetes

Si veieu el missatge "La funcionalitat de galetes del navegador està desactivada. Activeu-la", feu una cerca sobre el nom del navegador i les galetes per trobar instruccions. Si utilitzeu Google Chrome, obteniu informació sobre com activar-hi les galetes.