Navegadors compatibles

Podeu accedir a Gmail des de l'ordinador amb navegadors com ara Chrome, Firefox, Internet Explorer i Safari. Per poder accedir a Gmail amb un navegador instal·lat en un dispositiu mòbil, assegureu-vos que el navegador compleixi aquests requisits mínims.

Per gaudir de totes les funcions més recents de Gmail, utilitzeu un navegador compatible

Normalment, Gmail presenta compatibilitat de manera contínua amb les principals versions actuals i anteriors de Chrome, de Firefox, d'Internet Explorer i de Safari. Si feu servir un navegador que no s'especifica a la llista següent, us portarem automàticament a la visualització d'HTML bàsic de Gmail.

Baixa
Google Chrome

Baixa
Firefox

Baixa
Internet Explorer

Baixa
Safari

Hi ha dues excepcions:

Si utilitzeu un navegador compatible però veieu un missatge a Gmail que indica que el navegador no s'admet, pot ser que sigui perquè utilitzeu una extensió que interfereix en la detecció del navegador. Proveu de desactivar les extensions del navegador per resoldre el problema.

Cal que tingueu les galetes i JavaScript activats per utilitzar Gmail

Independentment del tipus de navegador que utilitzeu, cal que tingueu les galetes activades per utilitzar Gmail. Si el navegador ho admet, activeu també JavaScript. Podeu cercar instruccions a Google sobre com s'activen les galetes i JavaScript al navegador.