Navegadors compatibles

A l'ordinador, podeu accedir a Gmail mitjançant Chrome, Firefox, Internet Explorer i Safari. Al dispositiu mòbil, assegureu-vos que el navegador compleixi aquests requisits mínims.

Versions de navegador

En general, Gmail és compatible amb les principals versions actuals i anteriors de Chrome, Firefox, Internet Explorer i Safari. Si utilitzeu un altre navegador, se us dirigirà automàticament a la visualització HTML bàsica de Gmail.

Baixa Google Chrome
Baixa Firefox
Baixa Internet Explorer
Baixa Safari

Tingueu en compte que Internet Explorer no admet les notificacions d'escriptori i Gmail Offline només és compatible amb Google Chrome.

Si utilitzeu un navegador compatible però rebeu un missatge a Gmail que indica que el navegador no s'admet, potser teniu activada una extensió que interfereix en la detecció del navegador. Per resoldre aquest problema, proveu de desactivar les extensions del navegador.

Activar les galetes i JavaScript

Independentment del tipus de navegador que feu servir, per utilitzar Gmail heu de tenir les galetes activades i, si el navegador admet JavaScript, activeu-lo també. Cerqueu a Google les instruccions per activar les galetes i JavaScript al navegador que utilitzeu.