Navegadors compatibles

A l'ordinador, podeu accedir a Gmail mitjançant Chrome, Firefox, Internet Explorer i Safari. Al dispositiu mòbil, assegureu-vos que el navegador compleixi aquests requisits mínims.

Versions de navegador

En general, Gmail és compatible amb les principals versions actuals i anteriors de Chrome, Firefox, Internet Explorer i Safari. Si utilitzeu un altre navegador, se us dirigirà automàticament a la visualització HTML bàsica de Gmail.

Baixa
Google Chrome

Baixa
Firefox

Baixa
Internet Explorer

Baixa
Safari

Nota:

Si utilitzeu un navegador compatible però veieu un missatge a Gmail que indica que el navegador no s'admet, és possible que utilitzeu una extensió que interfereix en la detecció del navegador. Per resoldre aquest problema, proveu de desactivar les extensions del navegador.

Per utilitzar Gmail, cal que tingueu les galetes i JavaScript activats

Independentment del tipus de navegador que feu servir, per utilitzar Gmail heu de tenir les galetes activades. Si el navegador admet JavaScript, activeu-ho també. Cerqueu a Google les instruccions per activar les galetes i JavaScript al navegador que utilitzeu.