Virhe Androidin Gmail-sovelluksessa

Jos näet virheilmoituksen Androidin Gmail-sovelluksen käytön yhteydessä, voit korjata ongelman alla olevien ohjeiden avulla.

1. Päivitä sovellus

Käytössäsi saattaa olla Gmail-sovelluksen vanha versio. Monet virheet ilmenevät sovelluksen vanhoissa versioissa, mutta ne on korjattu uusimmassa versiossa.

PÄIVITÄ GMAIL-SOVELLUS

2. Korjaa ongelma virheilmoituskohtaisten ohjeiden avulla

Jos sovelluksen päivittäminen ei korjannut ongelmaa, tutustu tarkemmin alla oleviin virheilmoituskohtaisiin ohjeisiin.

Yhteyden suojaamisessa tapahtui virhe

Tämä virheilmoitus voi näkyä seuraavista syistä:

Laitteen päiväystä tai kellonaikaa on muutettu

Varmista, että laitteen päiväys ja kellonaika on määritetty oikein.

Käytössä on julkinen Wi-Fi-verkko

Jos käytät internetiä julkisella paikalla, yhteyden muodostamista varten on ehkä suoritettava joitakin toimenpiteitä. Avaa laitteen selain, esim. Chrome tai Safari, ja tarkista, edellyttääkö yhteys sisäänkirjautumisen.

Gmail-sovelluksessa on käytössä muu kuin Gmail-osoite

Tarkista palvelinosoite:

1. Avaa Gmail-sovellus .
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko.
  3. Napauta Asetukset.
  4. Napauta tiliä, johon ongelma liittyy.
  5. Tarkista "Palvelinasetukset"-osiosta, että "Saapuvan postin asetukset"‑ ja "Lähtevän postin asetukset" ‑kohdissa on oikeat POP- tai IMAP-tiedot.
Liian monta päivitystä

Tämä virheilmoitus näkyy, jos olet tarkistanut sähköpostisi useammin kuin käyttämäsi sähköpostipalveluntarjoaja sallii.

Synkronointiasetusten muokkaaminen:

1. Avaa Gmail-sovellus .
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko.
  3. Napauta Asetukset.
  4. Napauta tiliä, johon ongelma liittyy.
  5. Valitse Datan käyttö ‑osiosta Synkronoitavat päivät.
  6. Valitse pidempi ajanjakso.
  7. Valitse OK.
Pyydettyä kansiota ei löytynyt

Jos käytät Gmail-sovellusta muulla kuin Gmail-tilillä, virheilmoitus voidaan näyttää esimerkiksi seuraavista syistä:

• Etsimäsi kansio on poistettu. Päivitä Gmail-sovellus pyyhkäisemällä alaspäin.
  • Kansiossa on alakansioita. Jotkin sähköpostipalvelut eivät salli alakansioita. Suosittelemme kirjautumaan sähköpostipalveluun mobiiliselaimella ja siirtämään alakansiot.
  • Sähköpostipalvelu ei salli pääsyä kyseiseen kansioon Gmail-sovelluksen kautta. Ota yhteys kyseiseen sähköpostipalveluun.
Sisäinen virhe

Sisäinen virhe poistuu yleensä itsestään.

Jos virheilmoitus näkyy vielä muutaman minuutin jälkeen, tee näin:

• Katso Google Workspacen tilan hallintapaneelista, onko palvelussa häiriö. Tiimimme päivittää tiedon hallintapaneeliin, kun palvelu toimii taas normaalisti.
  • Varmista, että laite voi muodostaa internetyhteyden.
  • Sulje sovellus ja avaa se uudelleen.
  • Pakota sovelluksen lopetus. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus ja napauta sitten Sovellukset tai Sovellushallinta ja sitten Gmail ja sitten Pakota lopetus.