Error a l'aplicació Gmail a Android

Si rebeu un missatge d'error en utilitzar l'aplicació Gmail al telèfon o a la tauleta Android, seguiu els passos següents per solucionar el problema.

Pas 1: actualitzeu l'aplicació

Pot ser que estigueu utilitzant una versió antiga de l'aplicació Gmail. Les versions antigues poden presentar errors que s'han corregit a la darrera versió.

ACTUALITZA L'APLICACIÓ GMAIL

Pas 2: resoleu l'error

Si en actualitzar l'aplicació no es corregeix el problema, trieu un dels missatges d'error següents per obtenir més ajuda.

"S'ha produït un problema en protegir la connexió"

Aquest error pot produir-se per algun dels motius següents:

Si heu canviat la data o l'hora del dispositiu

Comproveu que la data i l'hora del dispositiu siguin correctes.

Si esteu utilitzant una Wi-Fi pública

Si us connecteu a Internet en un lloc públic, pot ser que hàgiu de seguir uns passos addicionals abans de connectar-vos-hi. Al dispositiu, obriu el navegador (Chrome o Safari, per exemple) per veure si cal que inicieu la sessió.

Si utilitzeu una adreça que no sigui de Gmail

Reviseu la configuració del servidor:

1. Obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú.
  3. Seleccioneu Configuració.
  4. Toqueu el compte en què estigueu experimentant el problema.
  5. A la secció "Configuració del servidor", comproveu que la informació que figura a "Configuració d'entrada" i a "Configuració de sortida" sigui correcta per a POP o IMAP.
"Massa actualitzacions"

Veureu aquest error si sincronitzeu el correu electrònic amb més freqüència de la que permet el vostre proveïdor de correu electrònic.

Per canviar la configuració de sincronització:

1. Obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú.
  3. Seleccioneu Configuració.
  4. Toqueu el compte en què estigueu experimentant el problema.
  5. A la secció "Ús de dades", toqueu Dies que se sincronitzaran.
  6. Seleccioneu un interval de temps més gran.
  7. Toqueu D'acord.
"No s'ha trobat la carpeta sol·licitada"

Si utilitzeu un compte que no sigui de Gmail, pot ser que vegeu aquest error per una sèrie de motius:

• La carpeta que cerqueu s'ha suprimit. Per solucionar aquest problema, llisqueu avall per actualitzar l'aplicació Gmail.
  • La carpeta conté altres carpetes. Alguns serveis de correu electrònic no permeten que les carpetes continguin altres carpetes. Us recomanem que inicieu la sessió al servidor de correu en un navegador mòbil i que mogueu les subcarpetes que tingueu.
  • El proveïdor de correu electrònic no permet accedir a aquesta carpeta des de l'aplicació Gmail. Per corregir-ho, contacteu amb aquest proveïdor.
"Error intern"

Si veieu el missatge "Error intern", l'error desapareixerà tot sol.

Si continueu veient l'error al cap d'uns quants minuts, seguiu aquestes indicacions:

• Consulteu el tauler d'estats de Google Workspace per veure si s'ha produït alguna interrupció en el servei. Quan tot hagi tornat a la normalitat, el nostre equip actualitzarà el tauler.
  • Comproveu que el dispositiu estigui connectat a Internet.
  • Tanqueu l'aplicació i torneu-la a obrir.
  • Forceu l'aturada de l'aplicació: obriu l'aplicació Configuració del telèfon i, a continuació, toqueu Aplicacions o Gestor d'aplicacions i després Gmail i després Força l'aturada.