Håll koll på allt som är viktigt med Gmails nya gränssnitt. Läs mer om den nya layouten.

Använda tillgänglighetsfunktioner med Gmail

Du kan använda vanliga tillgänglighetsfunktioner med Gmail, till exempel skärmläsare och TalkBack.

Du kan använda tillgänglighetsfunktioner med Gmail i standardvyn eller den vanliga HTML-vyn.

• Standardvy: innehåller fler funktioner och används som standard i de vanligaste webbläsarna.
  • Vanlig HTML-vy: används i webbläsare som inte stöds av Gmail.

Läs mer om att använda Gmail med en skärmläsare.