Bruk tilgjengelighetsfunksjoner med Gmail

Du kan bruke vanlige tilgjengelighetsfunksjoner med Gmail, som for eksempel skjermlesere og TalkBack.

Du kan bruke tilgjengelighetsfunksjoner med Gmail i standardvisning eller i enkel HTML-visning.

• Standardvisning: I denne visningen finner du flere funksjoner og mer funksjonalitet, og dette er standardvisningen for de mest brukte nettleserne.
  • Enkel HTML-visning: Denne visningen brukes for nettlesere som ikke støttes av Gmail.

Finn ut mer om hvordan du bruker Gmail med skjermlesere.