Pysy ajan tasalla Gmailin uuden käyttöliittymän tärkeistä ominaisuuksista. Lue lisää uudesta asettelusta.

Esteettömien ominaisuuksien käyttö Gmailissa

Voit käyttää Gmailissa yleisimpiä esteettömyysominaisuuksia, kuten näytönlukuohjelmia ja TalkBackia.

Voit käyttää Gmailin esteettömiä ominaisuuksia vakionäkymässä ja HTML-näkymässä.

• Vakionäkymä sisältää paljon ominaisuuksia ja toimintoja, ja se on oletusnäkymänä yleisimmillä selaimilla.
  • HTML-perusnäkymä on käytössä selaimilla, joita Gmailissa ei tueta.

Lue lisää Gmailin käytöstä näytönlukuohjelman kanssa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita