Brug hjælpefunktioner sammen med Gmail

Du kan bruge almindelige hjælpefunktioner sammen med Gmail, f.eks. skærmlæsere og TalkBack.

Du kan bruge hjælpefunktioner sammen med Gmail i standardvisning eller grundlæggende HTML-visning.

• Standardvisning: Har flere funktioner og er standardvisningen for de mest anvendte browsere.
  • Grundlæggende HTML-visning: Bruges til browsere, der ikke understøttes af Gmail.

Få flere oplysninger om, hvordan du bruger Gmail med en skærmlæser.