Utilitzar les funcions d'accessibilitat amb Gmail

Podeu utilitzar funcions d'accessibilitat comunes amb Gmail, com ara lectors de pantalla i TalkBack.

Podeu utilitzar les funcions d'accessibilitat amb Gmail a la visualització estàndard o d'HTML bàsic.

• Visualització estàndard: inclou més funcions i funcionalitats, i és l'opció predeterminada per als navegadors més utilitzats.
  • Visualització d'HTML bàsic: s'utilitza per als navegadors que Gmail no admet.

Obteniu més informació sobre com utilitzar Gmail amb un lector de pantalla.

Articles relacionats