Bruk tilgjengelighetsfunksjoner med Gmail

Du kan bruke vanlige tilgjengelighetsfunksjoner med Gmail, som for eksempel skjermlesere og TalkBack.

Du kan bruke VoiceOver-skjermleseren med Gmail-appen på iPhone og iPad.

Trinn 1: Slå på VoiceOver

Hvis du ikke allerede har slått på VoiceOver, kan du gå til Apples nettsted for kundestøtte for å finne ut hvordan du gjør dette.

Trinn 2: Bruk VoiceOver

Når VoiceOver er på, kan du navigere i Gmail med standardbevegelsene for VoiceOver på iPhone og iPad