Bruk tilgjengelighetsfunksjoner med Gmail

Du kan bruke vanlige tilgjengelighetsfunksjoner med Gmail, som for eksempel skjermlesere og TalkBack.

Du kan bruke funksjoner for tilgjengelighet i Android med Gmail, blant annet TalkBack-skjermleseren og skjermforstørrelse.

Bruk TalkBack

Trinn 1: Slå på TalkBack

Hvis TalkBack ikke allerede er slått på for Android-enheten din, kan du finne ut mer om hvordan du slår på TalkBack.

Trinn 2: Bruk TalkBack

Når TalkBack er slått på, kan du navigere rundt i Gmail ved hjelp av standardbevegelsene for navigering i TalkBack.

• Sveip ned med to fingre for å oppdatere innboksen.
  • Sveip ned eller til høyre for å gå til det neste objektet på skjermen.
  • Dobbelttrykk for å velge et objekt.

Endre tekststørrelsen

Hvis du vil endre tekststørrelsen for Gmail, må du endre skriftstørrelsen for Android-enheten.

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Skjerm etterfulgt av Skriftstørrelse.