Legg til en annen e-postkonto i Gmail-appen

Les og send e-post fra Yahoo, Hotmail og andre e-postadresser ved hjelp av Gmail-appen i stedet for å videresende e-posten din.

Dette kan du gjøre med e-postadresser som ikke kommer fra Google

Du kan bruke mange av de samme Gmail-funksjonene som du kan med Google-kontoer:

Gmail-appen for Android håndterer e-post til og fra de fleste e-postadresser, inkludert Yahoo og Hotmail. Legg til e-postkontoer i Gmail, så slipper du å videresende e-posten din.

Legg til eller fjern kontoen din

I Gmail-appen for Android kan du legge til både Gmail-kontoer og kontoer som ikke leveres av Gmail.

Legg til kontoer
  1. Åpne Gmail-appen på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre.

3. Trykk på Legg til en konto.
  4. Velg kontotypen du vil legge til.
    • Hvis du bruker Outlook for Windows til å sjekke e-posten din på jobb eller skole, velger du Outlook, Hotmail og Live.
    • Velg Annet hvis du ikke ser e-posttjenesten din.
  5. Følg trinnene på skjermen for å legge til kontoen din.
Fjern en konto
  1. Åpne Gmail-appen på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre.
  3. Trykk på Administrer kontoer på denne enheten.
  4. Trykk på e-postkontoen du vil fjerne.
  5. Trykk på Fjern konto

Se alle kontoene i Gmail-appen

1. Åpne Gmail-appen på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Trykk på menyen Meny øverst til venstre.
  3. Trykk på Alle innbokser.

Jeg får en feilmelding

«Brukernavn og passord ble ikke godkjent»

Sjekk om den andre e-posttjenesten

• har riktig konfigurering for tjener-, port- og sikkerhetsinnstillingene
  • krever et appspesifikt passord for å logge på

Merk: Hvis du prøver å legge til en iCloud-konto i Gmail, kan du finne ut hvordan du legger inn iCloud-innstillingene.

«Sikkerheten for e-post kan ikke garanteres»

Hvis den andre e-posttjenesten din ikke støtter det høyeste sikkerhetsnivået for meldingene dine, får du denne advarselen.

Hvis problemet ikke er alvorlig, kan du legge til kontoen din ved hjelp av en usikret tilkobling:

1. Trykk på nedoverpilen Nedoverpil under «Sikkerhetstype».
  2. Velg Ingen.

Merk: Hvis du velger dette alternativet, blir ikke tilkoblingen til e-posttjenesten kryptert. Dette kan gi andre en mulighet til å se brukernavnet, passordet eller meldingsinformasjonen for kontoen du har lagt til.

Sertifikatfeil

Hvis du ser noen av feilmeldingene nedenfor, kan det hende at den andre e-posttjenesten ikke støtter sikker tilkobling.

• Sertifikatet er ikke klarert
  • Sertifikatet er utløpt eller ikke gyldig ennå
  • Sertifikatet er endret
  • Sertifikatet og vertsnavnet samsvarer ikke
  • Fant ikke sertifikatet

For å få hjelp med å løse feilen, kan du rapportere den til den andre e-posttjenesten:

1. Trykk på Mer informasjon i feilmeldingen.
  2. Trykk på Mer Merog så Del øverst til høyre.

Merk: Du må kanskje søke etter kontaktinformasjonen for den andre e-posttjenesten.

«Noe gikk galt» eller «Kan ikke åpne tilkobling til tjener»

Du kan ikke legge til kontoer som ikke er IMAP, for eksempel Exchange og POP, i Gmail-appen. Hvis du legger til en annen kontotype, må du kontakte e-postleverandøren for å sjekke at IMAP er slått på.