Legg til en annen e-postkonto i Gmail-appen

Les og send e-post fra Yahoo, Hotmail og andre e-postadresser ved hjelp av Gmail-appen i stedet for å videresende e-posten din.

Vil du få mer ut av Google-appene på jobb eller skole?  Registrer deg for en kostnadsfri prøveperiode på Google Workspace.

Med e-postadresser som ikke kommer fra Google, kan du bruke mange av de samme Gmail-funksjonene som du kan med Google-kontoer:

Legg til eller fjern kontoen din

I Gmail-appen for Android kan du legge til både Gmail-kontoer og kontoer som ikke leveres av Gmail.

Legg til en konto
  1. Åpne Gmail-appen  på Android-enheten din.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre.

3. Trykk på Legg til en konto.
  4. Velg kontotypen du vil legge til.
    • Hvis du bruker Outlook for Windows til å sjekke e-posten din på jobb eller skole, velger du Outlook, Hotmail og Live.
    • Velg Annet hvis du ikke ser e-posttjenesten din.
  5. Følg trinnene på skjermen for å legge til kontoen din.
Fjern en konto
  1. Åpne Gmail-appen  på Android-enheten din.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre.
  3. Trykk på Administrer kontoer på denne enheten.
  4. Trykk på e-postkontoen du vil fjerne.
  5. Trykk på Fjern konto.

Se e-poster fra alle kontoene i Gmail-appen

1. Åpne Gmail-appen  på Android-enheten din.
  2. Trykk på menyen Meny øverst til venstre.
  3. Trykk på Alle innbokser.

Jeg får en feilmelding

«Brukernavn og passord ble ikke godkjent»

Sjekk om den andre e-posttjenesten

• har riktig konfigurering for tjener-, port- og sikkerhetsinnstillingene
  • krever et appspesifikt passord for å logge på
Merk: Hvis du prøver å legge til en iCloud-konto i Gmail, kan du finne ut hvordan du legger inn iCloud-innstillingene.

«Sikkerheten for e-post kan ikke garanteres»

Hvis den andre e-posttjenesten din ikke støtter det høyeste sikkerhetsnivået for meldingene dine, får du denne advarselen.

Hvis problemet ikke er alvorlig, kan du legge til kontoen din ved hjelp av en usikret tilkobling:

1. Trykk på nedoverpilen Nedoverpil under «Sikkerhetstype».
  2. Velg Ingen.

Merk: Hvis du velger dette alternativet, blir ikke tilkoblingen til e-posttjenesten kryptert. Dette kan gi andre en mulighet til å se brukernavnet, passordet eller meldingsinformasjonen for kontoen du har lagt til.

Sertifikatfeil

Hvis du ser noen av feilmeldingene nedenfor, kan det hende at den andre e-posttjenesten ikke støtter sikker tilkobling.

• Sertifikatet er ikke klarert
  • Sertifikatet er utløpt eller ikke gyldig ennå
  • Sertifikatet er endret
  • Sertifikatet og vertsnavnet samsvarer ikke
  • Fant ikke sertifikatet

For å få hjelp med å løse feilen, kan du rapportere den til den andre e-posttjenesten:

1. Trykk på Mer informasjon i feilmeldingen.
  2. Trykk på Mer Meretterfulgt av Del øverst til høyre.

Note: You might need to do a search for the contact information of your other email service.

«Noe gikk galt» eller «Kan ikke åpne tilkobling til tjener»

Du kan ikke legge til kontoer som ikke er IMAP, for eksempel Exchange og POP, i Gmail-appen. Hvis du legger til en annen kontotype, må du kontakte e-postleverandøren for å sjekke at IMAP er slått på.