Føj en anden mailkonto til Gmail-appen

Læs og send mails fra Yahoo, Hotmail og andre mailadresser ved hjælp af Gmail-appen i stedet for at videresende dine mails.

Hvad du kan gøre med din ikke-Google-adresse

Du kan bruge mange af de samme funktioner i Gmail som på Google-konti:

Du kan læse og sende mails fra de fleste mailadresser, bl.a. Yahoo og Hotmail, ved hjælp af Gmail-appen. I stedet for at videresende dine mails fra en konto kan du føje den pågældende konto til Gmail-appen.

Tilføj eller fjern din konto

Du kan føje både Gmail- og ikke-Gmail-konti til Gmail-appen i Android.

Tilføj en konto
  1. Åbn Gmail-appen Gmail på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede øverst til højre.

3. Tryk på Tilføj en ny konto.
  4. Vælg den type konto, du vil tilføje.
    • Hvis du tjekker arbejds- eller skolemails via Outlook til Windows, skal du vælge Outlook, Hotmail og Live.
    • Vælg Anden, hvis du ikke kan se din mailtjeneste.
  5. Følg vejledningen på skærmen for at tilføje din konto.
Fjern en konto
  1. Åbn Gmail-appen Gmail på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede øverst til højre.
  3. Tryk på Administrer konti på denne enhed.
  4. Tryk på den mailkonto, du vil fjerne.
  5. Tryk på Fjern konto

Se alle konti i Gmail-appen

1. Åbn Gmail-appen Gmail på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen Menu øverst til venstre.
  3. Tryk på Alle indbakker.

Jeg får en fejlmeddelelse

"Brugernavnet og adgangskoden accepteres ikke"

Tjek din mailtjeneste for at finde ud af følgende:

• Hvilke sikkerhedsindstillinger samt hvilken server og port, du skal bruge
  • Om du skal bruge en appspecifik adgangskode for at logge ind

Bemærk! Hvis du forsøger at føje en iCloud-konto til Gmail, kan du se, hvordan du konfigurerer indstillinger for iCloud.

"Der er ingen garanti for, at dine mails er sikre"

Denne advarsel vises, hvis din anden mailtjeneste ikke understøtter højeste sikkerhedsniveau for dine meddelelser.

Hvis problemet ikke er alvorligt, har du mulighed for at tilføje din konto via en usikker forbindelse.

1. Tryk på pilen Pil ned i sektionen "Sikkerhedstype".
  2. Vælg Ingen.

Bemærk! Hvis du vælger denne mulighed, bliver din forbindelse til mailtjenesten ikke krypteret. Det betyder, at andre muligvis kan se brugernavn, adgangskode eller meddelelsesoplysninger for din tilføjede konto.

Certifikatfejl

Hvis du ser nogen af fejlmeddelelserne nedenfor, kan din anden e-mailtjeneste muligvis ikke understøtte en sikker forbindelse.

• Der er ikke tillid til certifikatet
  • Certifikatet er udløbet eller er endnu ikke gyldigt
  • Certifikatet er ændret
  • Uoverensstemmelse mellem certifikatets emne og hostname
  • Certifikatet blev ikke fundet

Du kan hjælpe med at rette fejlen ved at rapportere den til din anden e-mailtjeneste:

1. Tryk på Flere oplysninger i fejlmeddelelsen.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mereog derefter Del.

Bemærk! Det kan være nødvendigt at søge efter kontaktoplysningerne for din anden mailtjeneste.

"Der opstod en fejl" eller "Forbindelse til serveren kunne ikke oprettes"

Du kan ikke tilføje konti, som ikke har IMAP (f.eks. Exchange) eller POP, i Gmail-appen. Hvis du tilføjer en anden type konto, bør du kontakte din mailudbyder for at sikre dig, at IMAP er aktiveret.