Hold styr på alt det, der er vigtigt, med Gmails nye grænseflade. Få flere oplysninger om det nye layout.

Føj en anden mailkonto til Gmail-appen

Læs og send mails fra Yahoo, Hotmail og andre mailadresser ved hjælp af Gmail-appen i stedet for at videresende dine mails.

Vil du have mere ud af Google-apps på arbejdet eller i skolen?  Tilmeld dig en prøveperiode på Google Workspace uden beregning.

Du kan bruge mange af de samme funktioner i Gmail med en mailadresse, som ikke er fra Google, som du kan med en Google-konto:

Tilføj eller fjern din konto

Du kan føje både Gmail- og ikke-Gmail-konti til Gmail-appen i Android.

Tilføj en konto
  1. Åbn Gmail-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede øverst til højre.

3. Tryk på Tilføj en ny konto.
  4. Vælg den type konto, du vil tilføje.
    • Hvis du tjekker arbejds- eller skolemails via Outlook til Windows, skal du vælge Outlook, Hotmail og Live.
    • Vælg Anden, hvis du ikke kan se din mailtjeneste.
  5. Følg vejledningen på skærmen for at tilføje din konto.
Fjern en konto
  1. Åbn Gmail-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede øverst til højre.
  3. Tryk på Administrer konti på denne enhed.
  4. Tryk på den mailkonto, du vil fjerne.
  5. Tryk på Fjern konto.

Se meddelelser fra alle konti i Gmail-appen

1. Åbn Gmail-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen Menu øverst i venstre hjørne.
  3. Tryk på Alle indbakker.

Jeg får en fejlmeddelelse

"Brugernavnet og adgangskoden accepteres ikke"

Tjek din anden mailtjeneste for at finde ud af følgende:

• Hvilke sikkerhedsindstillinger samt hvilken server og port, du skal bruge
  • Om du skal bruge en appspecifik adgangskode for at logge ind
Bemærk! Hvis du forsøger at føje en iCloud-konto til Gmail, kan du se, hvordan du angiver indstillinger for iCloud.

"Der er ingen garanti for, at dine mails er sikre"

Denne advarsel vises, hvis din anden mailtjeneste ikke understøtter højeste sikkerhedsniveau for dine meddelelser.

Hvis problemet ikke er alvorligt, har du mulighed for at tilføje din konto via en usikker forbindelse.

1. Tryk på den nedadvendte pil Nedadvendt pil i sektionen "Sikkerhedstype".
  2. Vælg Ingen.

Bemærk! Hvis du vælger denne mulighed, vil din forbindelse til mailtjenesten ikke være krypteret. Det betyder, at andre muligvis kan se brugernavn, adgangskode eller meddelelsesoplysninger for din tilføjede konto.

Certifikatfejl

Hvis du ser nogen af fejlmeddelelserne nedenfor, kan din anden mailtjeneste muligvis ikke understøtte en sikker forbindelse.

• Der er ikke tillid til certifikatet
  • Certifikatet er udløbet eller er endnu ikke gyldigt
  • Certifikatet er ændret
  • Uoverensstemmelse mellem certifikatets emne og hostname
  • Certifikatet blev ikke fundet

Du kan hjælpe med at rette fejlen ved at rapportere den til din anden mailtjeneste:

1. Tryk på Flere oplysninger i fejlmeddelelsen.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mereog så Del.

Note: You might need to do a search for the contact information of your other email service.

"Noget gik galt" eller "Der kunne ikke oprettes forbindelse til serveren"

Du kan ikke tilføje konti, som ikke har IMAP, f.eks. Exchange eller POP, i Gmail-appen. Hvis du tilføjer en anden kontotype, bør du kontakte din mailudbyder for at sikre dig, at IMAP er aktiveret.