Afegir un altre compte de correu electrònic a l'aplicació Gmail

En comptes de reenviar correus electrònics, podeu utilitzar l'aplicació Gmail per llegir i enviar correus electrònics de Yahoo, Outlook i altres adreces electròniques.

Voleu treure més partit de les aplicacions de Google a la feina o al vostre centre educatiu? Registreu-vos per provar Google Workspace sense cost econòmic.

Amb un compte de correu electrònic que no sigui de Google, podeu utilitzar moltes de les funcions de Gmail disponibles per als Comptes de Google, com ara les següents:

Afegir o suprimir un compte de correu electrònic

A l'aplicació Gmail per a Android, podeu afegir tant comptes d'aquest servei com d'altres clients.

Afegir un compte
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior dreta, toqueu la foto de perfil.

3. Toqueu Afegeix un altre compte.
  4. Trieu el tipus de compte que vulgueu afegir.
    • Si consulteu els correus electrònics de la feina o d'un centre educatiu a Outlook per a Windows, seleccioneu Outlook, Hotmail i Live.
    • Si no veieu el vostre servei de correu electrònic, seleccioneu Altres.
  5. Seguiu els passos que es mostren a la pantalla per afegir el compte.
Suprimir un compte
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto de perfil.
  3. Toqueu Gestiona els comptes d'aquest dispositiu.
  4. Toqueu el compte de correu electrònic que vulgueu suprimir.
  5. Toqueu Suprimeix el compte.

Canviar de compte o cercar tots els missatges dels comptes de correu electrònic

Canviar de compte de correu electrònic

Important: a l'aplicació Gmail, els missatges dels diferents comptes es mantenen separats.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto de perfil.
  3. Toqueu el compte que vulgueu utilitzar.
Cercar missatges de tots els comptes de correu electrònic
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú i, a continuació, Totes les safates d'entrada.

Corregir problemes relacionats amb l'addició d'un compte a l'aplicació Gmail

No s'accepten el nom d'usuari ni la contrasenya

Important: si esteu provant d'afegir un compte d'iCloud Mail a Gmail, obteniu informació sobre com podeu introduir la configuració d'iCloud Mail.

Contacteu amb l'altre servei de correu electrònic per demanar la informació següent:

• El servidor, el port i la configuració de seguretat correctes.
  • Si necessiteu una contrasenya específica de l'aplicació per iniciar la sessió.

Heu rebut el missatge "No es pot garantir que el correu electrònic estigui protegit"

Si l'altre servei de correu electrònic que teniu no permet el màxim nivell de seguretat per als missatges, us mostrarem aquest advertiment.

Si el problema no és greu, tindreu l'opció d'afegir el vostre compte fent servir una connexió no segura:

1. Toqueu el menú desplegable "Tipus de seguretat".
  2. Seleccioneu Cap.

Important: si trieu aquesta opció, la connexió al vostre servei de correu electrònic no estarà encriptada. Això vol dir que algú altre podria trobar el nom d'usuari, la contrasenya o la informació dels missatges del compte que heu afegit.

Hi ha un error relacionat amb el certificat

Si rebeu un missatge d'error sobre un certificat, és possible que l'altre servei de correu electrònic que teniu no permeti una connexió segura. Aquests són alguns exemples de missatges d'error relacionats amb el certificat:

• "El certificat no és de confiança"
  • "El certificat ha caducat o encara no és vàlid"
  • "El certificat s'ha canviat"
  • "El receptor del certificat i el nom d'amfitrió no coincideixen"
  • "No s'ha trobat el certificat"

Per corregir l'error, podeu informar-ne l'altre servei de correu electrònic:

1. Al missatge d'error, toqueu Més informació.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Mési, a continuació, Comparteix.
    • És possible que hàgiu de cercar la informació de contacte de l'altre servei de correu electrònic.

S'ha produït un error o Gmail no ha pogut obrir una connexió amb el servidor

No podeu afegir comptes que no siguin IMAP, com ara Exchange i POP, a l'aplicació Gmail. Si voleu afegir un altre tipus de compte, contacteu amb el vostre proveïdor de correu electrònic perquè us confirmi que el protocol IMAP està activat.