Afegir un altre compte de correu electrònic a l'aplicació Gmail

En comptes de reenviar el correu, podeu utilitzar l'aplicació Gmail per llegir-lo i enviar-lo des de Yahoo, Hotmail i altres adreces electròniques.

Què podeu fer amb una adreça que no és de Google

Podeu fer servir moltes de les funcions de Gmail que s'utilitzen amb els comptes de Google, com ara les següents:

Amb l'aplicació Gmail per a Android, podeu llegir i enviar correu des de la majoria d'adreces electròniques, com ara Yahoo i Hotmail. En comptes de reenviar el correu, podeu afegir el compte a l'aplicació Gmail.

Afegir o suprimir el compte

A l'aplicació Gmail per a Android, podeu afegir tant comptes d'aquest servei com d'altres clients.

Afegir un compte
  1. Obriu l'aplicació Gmail Gmail al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la part superior dreta, toqueu la foto de perfil.

3. Toqueu Afegeix un altre compte.
  4. Trieu el tipus de compte que vulgueu afegir.
    • Si consulteu els correus electrònics de la feina o d'un centre educatiu a Outlook per a Windows, seleccioneu Outlook, Hotmail i Live.
    • Si no veieu el vostre servei de correu electrònic, seleccioneu Altres.
  5. Seguiu els passos que es mostren a la pantalla per afegir el compte.
Suprimir un compte
  1. Obriu l'aplicació Gmail Gmail al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la part superior dreta, toqueu la foto de perfil.
  3. Toqueu Gestiona els comptes d'aquest dispositiu.
  4. Toqueu el compte de correu electrònic que vulgueu suprimir.
  5. Toqueu Suprimeix el compte

Veure tots els comptes a l'aplicació Gmail

1. Obriu l'aplicació Gmail Gmail al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú.
  3. Toqueu Totes les safates.

Veig un missatge d'error

"Username and password not accepted" (El nom d'usuari i la contrasenya no s'accepten)

Contacteu amb l'altre servei de correu electrònic per demanar la informació següent:

• El servidor, el port i la configuració de seguretat correctes.
  • Si necessiteu una contrasenya específica de l'aplicació per iniciar la sessió.

Nota: si esteu provant d'afegir un compte d'iCloud a Gmail, obteniu informació sobre com podeu introduir la configuració d'iCloud.

"No es pot garantir que el correu electrònic estigui protegit"

Si l'altre servei de correu electrònic que teniu no permet el màxim nivell de seguretat per als missatges, us mostrarem aquest advertiment.

Si el problema no és greu, tindreu l'opció d'afegir el vostre compte fent servir una connexió sense seguretat:

1. A la secció "Tipus de seguretat", toqueu la fletxa avall Fletxa avall.
  2. Seleccioneu Cap.

Nota: si trieu aquesta opció, la connexió al vostre servei de correu electrònic no estarà encriptada. Això vol dir que algú altre podria veure el nom d'usuari, la contrasenya o la informació dels missatges del compte que heu afegit.

Error relacionat amb el certificat

Si veieu algun dels missatges d'error que s'indiquen a continuació, pot ser que l'altre servei de correu electrònic que teniu no permeti una connexió segura.

• El certificat no és de confiança.
  • El certificat ha caducat o encara no és vàlid.
  • El certificat s'ha canviat.
  • El receptor del certificat i el nom d'amfitrió no coincideixen.
  • No s'ha trobat el certificat.

Per corregir l'error, podeu informar-ne l'altre servei de correu electrònic:

1. Al missatge d'error, toqueu Més informació.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Mési després Comparteix.

Nota: és possible que hàgiu de cercar la informació de contacte de l'altre servei de correu electrònic.

"S'ha produït un error" o "No s'ha pogut establir la connexió amb el servidor"

No podeu afegir comptes que no siguin IMAP, com ara Exchange i POP, a l'aplicació Gmail. Si voleu afegir un altre tipus de compte, contacteu amb el vostre proveïdor de correu electrònic perquè us confirmi que el protocol IMAP està activat.