Legg til en annen e-postkonto i Gmail-appen

Du kan bruke Gmail-appen til å lese og sende e-poster fra flere e-postadresser, som Yahoo eller Outlook, slik at du ikke må videresende e-poster fra andre kontoer til deg selv.

Vil du få mer ut av Google-appene på jobb eller skole?  Registrer deg for en kostnadsfri prøveperiode på Google Workspace.

Selv om du bruker en e-postkonto som ikke er fra Google, kan du bruke mange av Gmail-funksjonene for Google-kontoer:

Legg til eller fjern e-postkontoer

I Gmail-appen for Android kan du legge til både Gmail-kontoer og ikke-Gmail-kontoer.

Legg til en konto
  1. Åpne Gmail-appen  på Android-enheten din.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre.

3. Trykk på Legg til en konto.
  4. Velg kontotypen du vil legge til.
    • Hvis du bruker Outlook for Windows til å sjekke e-posten din på jobb eller skole, velger du Outlook, Hotmail og Live.
    • Velg Annet hvis du ikke ser e-posttjenesten din.
  5. Følg trinnene på skjermen for å legge til kontoen din.
Fjern en konto
  1. Åpne Gmail-appen  på en Android-enhet.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre.
  3. Trykk på Administrer kontoer på denne enheten.
  4. Trykk på e-postkontoen du vil fjerne.
  5. Trykk på Fjern kontoen.

Bytt e-postkonto, eller finn alle e-poster fra alle kontoer

Bytt e-postkonto

Viktig: E-poster i Gmail-appen er atskilt etter konto.

1. Åpne Gmail-appen på en Android-enhet.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre.
  3. Trykk på kontoen du vil bruke.
Finn e-poster fra alle e-postkontoer
  1. Åpne Gmail-appen på en Android-enhet.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen Meny og så Alle innbokser.

Løs problemer med å legge til kontoer i Gmail-appen

Brukernavnet og passordet godtas ikke

Viktig: Hvis du prøver å legge til en iCloud Mail-konto i Gmail, bør du sjekke hvordan du åpner iCloud Mail-innstillingene.

Sjekk om den andre e-posttjenesten

• har riktig konfigurering for tjener-, port- og sikkerhetsinnstillingene
  • krever et appspesifikt passord for å logge på

Du får meldingen «Sikkerheten for e-post kan ikke garanteres»

Du får denne advarselen fra oss hvis den andre e-posttjenesten ikke støtter det høyeste sikkerhetsnivået for e-poster.

Så fremt problemet ikke er alvorlig, kan du legge til kontoen via en usikret tilkobling slik:

1. Trykk på «Sikkerhetstype»-rullegardinmenyen.
  2. Velg Ingen.

Viktig: Når du velger dette alternativet, blir ikke tilkoblingen til e-posttjenesten kryptert. Dette kan gi andre muligheten til å finne brukernavnet, passordet eller meldingsinformasjonen for kontoen du har lagt til.

Det er noe feil med et sertifikat

Hvis du får en feilmelding om et sertifikat, kan det hende at den andre e-posttjenesten ikke støtter sikker tilkobling. Her er noen eksempler på feilmeldinger om sertifikater:

• «Sertifikatet er ikke klarert».
  • «Sertifikatet er utløpt» eller «Sertifikatet er ikke gyldig ennå».
  • «Sertifikatet er endret».
  • «Sertifikatet og vertsnavnet samsvarer ikke»
  • «Fant ikke sertifikatet»

For å få hjelp med å løse feilen, kan du rapportere den til den andre e-posttjenesten:

1. Trykk på Mer info i feilmeldingen.
  2. Trykk på Mer Merog så Del øverst til høyre.
    • Du må kanskje søke etter kontaktinformasjonen til den andre e-posttjenesten.

Noe gikk galt, eller Gmail kunne ikke koble til tjeneren

Du kan ikke legge til kontoer som bruker noe annet enn IMAP, for eksempel Exchange eller POP, i Gmail-appen. Hvis du skal legge til andre kontoer, må du kontakte e-postleverandøren for å sjekke at IMAP er på.